Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Sivil Toplum Kuruluşları’na bir bina tahsis ederek gerekli destekleri vereceklerini söyledi. 
Denizli’de sivil toplum kuruluşlarının yeteri değeri görmediğinin altını çizen MHP Denizli Büyükşehir adayı İpek, “Denizli’nin büyümesinde sivil toplum kuruluşlarının büyük önemi olacak. Ancak onların da bir arada olmaları ve daha ses getirecek çalışmalar yapabilmeleri adına hak ettikleri değeri görmeleri gerek. Bunun için bir çalışma yapıp, STK’ları aynı çatı altında birleştirecek bir projemiz var” dedi. 
Bütün STK’ları bir binada toplamayı düşündüklerini dile getiren Ali İpek, “STK’ların amaçları sosyal faaliyetlerde bulunmakla birlikte, o kentin gelişimine katkı sağlamaktır. Bunun için sürekli bir arada olup, çeşitli toplantılarla, fikir jimnastiği yapılması gerekir. Onları bir araya getirecek, kent için özel toplantılar yapacakları bir alanlarının olması, ayrı yine bu alanlarda faaliyetlerini yürütmeleri STK’ların önemini daha da arttıracaktır” şeklinde konuştu.