Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Güney ilçesindeki mitinginde vatandaşa seslenerek seçimi kazanacaklarını söyledi. 
Güney ilçesinde düzenlenen mitinge vatandaşlara seslenen MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, “Son saate kadar çalışmaya devam edeceğiz. Biz Denizli’yi ayağa kaldırmak, yeniden Anadolu’nun kaplanı yapmak, vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek ve daha huzurlu, mutlu, yaşayan bir Denizli inşa etmek için yola çıktık. Kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızla buluştuk, projelerimizi anlattık. Son anketler ortada. Denizli kararını vermiş. Kimse şaşırmasın. Vatandaş üç hilali seçmiş, MHP’yi seçmiş. Bazıları hala daha vatandaşı kandırmanın peşinde, yalan anketlerle dolaşıyor. Boşa vakit harcıyorlar. Ne yaparsanız yapın, yalanlarınızın içinde boğuldunuz. Vatandaş ne yapacağını iyi biliyor, meydanları doldurarak da bunu gösteriyor” dedi.
Projelerini vatandaşlara anlatan Ali İpek son olarak da haftalardır kulaktan kulağa yayılan söylentilere değinerek, “Bazıları erzaklarını, altınlarını, paralarını ayarlamış, kapı kapı dolaşacakmış. Siz kimin parasıyla kimin evine gidiyorsunuz. Madem öyle bir para vardı, Denizli’ye neden adam gibi hizmet getirmediniz. Neden köy yollarını yapmadınız. Neden çiftçiye, esnafa, besiciye, işsize kol kanat germediniz. Neden söz verip de sözlerinizi yerine getirmediniz. Şimdi bu dağıttıklarınızla vatandaşın oyunu satın mı almaya çalışıyorsunuz. Bu vatandaş ne oyunu satar ne de vatanını satar. Siz herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz. Kaybetmeye de mahkumsunuz.” 
MHP’lilerin oylarını bölmeyeceğinden emin olduğunu ifade eden Ali İpek, “Bu seçimler partiler üstü bir seçim olacak. Vatandaş kime inanır, kime güvenirse gidip oyunu ona verecek. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tabanını, kendi pis oyunlarına alet etmeye çalışanlara, partimize gönül veren vatandaşlarımız en iyi cevabı sandığa gittiğinde verecektir. Kimse ilçe, büyükşehir ayrımı yapmadan pusulasında üç hilali gördüğü yere evet mührünü vuracaktır. Onlar laf üretsinler, biz icraatlarımızı yapmaya hazırız. 30 Mart akşamı Denizli’de değişimi birlikte başlatacağız” diye konuştu.