HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de 22. Şubesinin açılışını gerçekleştiren Vivense Denizli Showroom Şirketi’nin CEO’su ve Kurucusu  Kemal Erol, açılışa katılarak Denizli’de 22. Mağazayı açtı. Açılışta konuşma yapan Erol, “Vivense Uluslararası yatırımcıları olan Türkiye’de 15 Milyon Dolara yakın yabancı yatırımcı çekmiş bir ev ve yaşam markası. Şuanda 270 çalışanıyla 22 Showroom’uyla 10 bin metre karenin üzerinde operasyon merkeziyle hizmet veriyor. Türkiye’de 200 bin’in üzerinde eve ulaştık. Çok geniş yelpazede mobilya satışımız var. İnternette, web sitemizde ve mağazalarımızda müşterilerimiz gelip ürünleri görüp deneyimleyebiliyorlar. İç mimarlarımızdan destek alabiliyorlar. Kendi kumaş koleksiyonumuzla ürünleri özelleştirme şansına sahipler, bunun dışında biz bu sene mobilya dışındaki diğer ev ürünlerine de giriş yaptık. Dekorasyon, ev tekstili, mutfak ürünleri gibi bu katagoride de satışlarımızda ciddi miktarda arttı.” İfadelerini kullandı.

İÇ MİMARLIK ÜCRETSİZ
Erol, “Müşterilerimiz gelip evine mobilya seçerken iç mimarımızla oturup hangi renk daha güzel olur, eve nasıl yerleşim yapılabilir, hangi ürünler bir biri ile uyumlu olur gibi konularda ücretsiz danışmanlık alıp ürünlerini birlikte seçebiliyorlar. Vivense Denizli Showroom’unda keyifli bir ortamda çayını, kahvesini içerek öyle bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Uçtan uca Vivense ürünü aldığı andan ürünü evine teslim edilene kadar biz devrede oluyoruz. Kendi teslimat ekiplerimizle ürünler teslim ediliyor. Büyük ürünlerde kurulumlarını biz ücretsiz olarak yapıyoruz. Böyle bir hizmetimiz var Denizli’de 22. Mağazamız olarak bugün hizmete girmiş bulunmaktayız.”

SATIŞLARIN ÇOĞU İNTERNETTEN GERÇEKLEŞİYOR
İnternetten satışa ağırlık verdiğini belirten Erol, ”Satışlarımızın çoğu internet ağırlıklı zaten biz ilk internet sitesi olarak açıldık. Daha sonra Showroom’lar ile bu deneyimi zenginleştirmek istedik. İnternette o ürün kataloğundan ürünleri seçerek ve beğenerek mağazamıza gelerek burada kumaşını görebilir, ürünün kendisini burada varsa görebilir. Dediğim gibi iç mimarlarla oturup konuşabilir, destek alabilir, danışmanlık alabilir. Böyle bir sistemimiz var. Şuanda hızlı büyüyoruz, bu sene geçen seneye göre 3 kat büyüdük. Seneye de hızlı büyüyeceğiz. 2 veya 3 yıl içinde Türkiye’de ev ve yaşam alanlarında öncü lider marka olmak istiyoruz.”

20 SENE SONRA TEKRAR DENİZLİ’YE GELDİM
1998 yılında Denizli Lisesi’nden Mezun oldum. Daha sonra İstanbul’a giderek orada Boğaziçi Üniversitesine gittim. 20 sene sonra Denizli’ye gelerek Showroom açılışı yapmak kısmet oldu. Farklı bir deneyim oldu benim için ve o açıdan Denizli ile bir gönül bağım var. 20 sene sonra Denizli’yi oldukça gelişmiş gördüm.

Denizli’de şubemizde ise; Levent Topaloğlu – Satış Danışmanı, Esra Boğa – Satış Danışmanı, Sercan Sancar – Mağaza Müdürü, Zeynep Şener – İç Mimar, Tuğba Dilmen – İç Mimar olarak 5 kişilik ekip arkadaşımızla Denizli’yi temsil edecekler.

'Vivense Denizli Showroom'
Adres: Kervansaray Mah. Acıpayam Bulv. Barbaros Cad. B Blok  Pamukkale/Denizli

-Mobilya Çeşitleri Aşağıdaki Fotoğraflarda-