Denizli İnternet Medyası Derneği Başkanı Erol Uçkan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın internet medyasının basın kanuna dahil edilmesiyle ilgili düzenlemenin Bakanlar Kurulu sonrası TBMM gündemine geleceği yönündeki açıklamasını büyük bir sevinçle karşıladıklarını söyledi. 
İnternet Medyası’nın son birkaç yıldan bu yana umutla beklediği internet medyası yasası sonunda çıkıyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, internet haber portallarıyla ilgili düzenlemenin Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldığı yönündeki açıklamasının uzun yıllardır yaşanan mağduriyetleri sonlandırdığını belirten DİMDER Başkanı Erol Uçkan, kararın tüm internet medyası çalışanları için hayırlı olmasını diledi.
Uçkan, “İnternet Medyasının basın kanununa dahil edilmesiyle ilgili mücadelemiz sonunda başarıya ulaştı. İnternet medyasının özellikle son yıllarda önemli bir değer kazandığını ve bu alanda bir düzenlemeye ihtiyaç olduğunu defalarca gündeme getirdik. Bizler bu yasayı sırf basın kartımız olsun diye değil. Gazetecilerin Basın Kanunu çerçevesindeki özlük haklarından yararlanması için istedik. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın Bakanlar Kurulu sonrası internet medyasının basın kanununa dahil edileceği yönündeki açıklamasını sevinçle karşıladık” dedi.