Sosyal medya gün geçtikçe hayatımıza daha çok dahil oluyor. Bunların en başında da Instagram geliyor. İnsanların en çok arattığı konularında başında yer alan Instagram gizlilik hesap görme araması oldukça popüler. Bu yazımızda da Instagram’da gizli olan bir hesabı nasıl görebiliriz gelin biraz ondan bahsedelim.

Instagram Gizli Hesaplara Nasıl Bakılır ?

Sosyal medya eğlenceli olduğu kadar aynı zamanda da bir o kadar tehlikeli. Özellikle reşit olamayan genç kullanıcılar için büyük tehdit olan bu sosyal medya platformları aileleri oldukça tedirgin ediyor. Çocuklarını kontrol etmek isteyen aileler maalesef gizli hesap olan profilleri göremiyor ve içeriğine de bakamıyor. Tam da burada insansepeti.com imdadınıza yetişiyor. Gizli olan profillerin %95’ine erişebilen ve fotoğraflarını , videolarını , takipçilerini ve takip ettiklerini görebilen hizmeti sayesinde aileleri mutlu ediyor. Tek yapmanız gereken insansepeti.com’a gidip Instagram gizli hesap görme menüsünden hizmeti satın almanız yeterli. Tüm bilgiler size e-mail olarak gönderiliyor. Hem de tüm bunları yaparken baktırdığınız Instagram profilinin bunlardan haberi bile olmuyor. %100 gizlilik içerisinde çalışan bu sistem sayesinde artık aileler hem mutlu hem de güvende.

Instagram Gizli Hesap Ne Demek ?

7’den 70e tüm yaş gruplarının kullandığı Instagram içeriğinde bir çok ayar ve özelliğide beraberinde getiriyor. Dilerseniz hesabınızı gizleyip tanımadığınız insanların sizin fotoğraf ve videolarını görmesini engelleyebilirsiniz. Bu ayar sayesinde tüm takipçilerinizi ve takip ettiklerinizi de kapatabiliyorsunuz. Aynı zaman da Instagram içerisinde de farklı hesap türleri mevcut. Bunlar kişisel ve işletme hesabı olarak ayrılıyor. İşletme hesaplarıda kendi içerisinde içerik üretici veya firma olarak ayrılıyor. Fakat işletme hesaplarının gizli hesap yapılamadığını da hatırlatmakta fayda var.

Gizli Olan Bir Hesabı Görebilmek İçin Ne Yapabilirim ?

Instagram’da gizli olan hesapları görebilmek için yapabileceğiniz birkaç yöntem mevcut. Biz de sizler için bunları kısaca özetleyelim. Öncelikle yukarıda ki yazımızda da bahsettiğimiz gibi insansepeti.com ‘a gidip Instagram gizli hesap görme hizmetini kullanarak gizli hesapları hızlıca görebilirsiniz. Bunlara ek olarak ücretsiz yöntemler arasında da sahte yani gerçek olmayan bir hesap açmak geliyor. Oluşturacağınız bir fotoğrafçı sayfası ile hesabını görmek istediğiniz kişiye takip isteği gönderebilirsiniz. Böylelikle sizin takipçi kazanmaya çalışan ve tüm hesapları takip eden bir kişi olduğu algısı yaratarak takip isteğinizi kabul ettirebilirsiniz. Bunlara ek olarak görmek istediğiniz Instagram hesabına samimi bir şekilde dm yani direct message gönderebilirsiniz. Neden takip isteğinizi kabul etmesi gerektiğini veya o kişiye neden görmek istediğinizi samimi bir şekilde açıklarsanız bu sizin takip isteğinizi kabul etmesi açısından yardımcı olacaktır.

Dilerseniz daha detaylı olarak öğrenmek için internet fenomeni Hakan Kaan ‘ın videosunu izleyebilir ve işlemin nasıl yapıldığını izleyerek öğrenebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=jDCJXizsr6o