İnternet dünyasının en popüler ve en büyük görsel paylaşım sitesi olan Instagram için mobil uygulama birçok iş için detaylı olsa da bazı noktalarda yetersiz kaldığı anlar olmaktadır. İlk çıktığı zamandan bu yana sürekli olarak geliştirilen kullanıcı paneli sonrasında instagram hesabı olanlar instagram dondurma nasıl yapılır konusunda sıkıntı yaşamaktadırlar. Çeşitli nedenlerden dolayı hesaplarını belli bir süre kapatmak isteyen kullanıcılar ayarlar panelinde bazen bu bilgiye erişmekte zorluk çekmektedirler. Peki hesabınızı belirli bir süreliğine nasıl donduracağınızı öğrenmek ister misiniz? Cevabınız evet ise sizi aşağıdaki adımları uygulamaya davet ediyoruz.

Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur?

Mobil uygulamayı kullanan birçok kullanıcı uygulama içerisinden instagram hesabı nasıl dondurulur? Sorusuna cevap bulamadıkları için ilk iş olarak arama motorlarında bu kelimeyi aratmaktadır. Öncelikle mobil uygulama içerisinde hesap dondurma işleminin yapılamadığını söylemek gerekir. Hesabınızı belirli bir süre kapatmak istiyorsanız bilgisayar aracılığı ile bunu yapmanız gerekmektedir. Böylesine büyük bir uygulamanın neden içerisinde hesap dondurma seçeneğini aktif etmedikleri merak edilenler arasında yer alsa da durum bu şekilde cereyan ediyor. Öncelikle bilgisayarınızdan tarayıcı açın ve instagram.com adresine giriş yapın. Hesabınızda oturum açınız. Ardından sağ üst kısımda yer alan profil resminize tıklayın. Açılan menüde ayarlar yazısına tıklayın. Ayarlar sayfası gelecektir. Sol menüde yer alan profili düzenle linkine tıklayın. Yeni gelecek olan sayfanın sağ alt kısmında hesabımı geçici olarak kapat yazısını göreceksiniz.

Yazıya tıkladıktan sonra instagram sizden iki soruyu cevaplamanızı isteyecek. Birincisi hesabınızı neden kapatmak istediğinize dair bir şıkkı işaretlemenizi ikincisi ise hesap şifrenizi girmenizi isteyecek. Gerekli bilgileri verdikten sonra Hesabı Geçici Olarak Kapat yazılı butona basarak hesabınızı dondurabilirsiniz. Tekrardan aktif etmek istediğiniz zaman hesabınıza oturum açmanız yeterli olacaktır. Hesabınıza her giriş yaptığınız zaman hesabınızdaki dondurma işlemi pasif olacaktır.

Instagram Hesabı Neden Dondurulur?

Instagram kullanıcılarının hesaplarını dondurması için birçok seçenek bulunmaktadır. İş veya derslere engel olması, sosyal medya kullanımından sıkılmak, ilginç gelecek ama bazı kişilerde psikolojik olarak iyi gelmemesi gibi birçok sebep hesabın dondurulmasında etkin rol oynamaktadır. Bu sebeplerden bazıları farklılık gösterip çok daha ilginç bir görüntü oluşturmaktadır. Örneğin kullanıcılar hesaplarının popüler olması için instagram takipçi satın al tarzı kelimelerle hesaplarına takipçi satın alabilmektedirler. Bir süre sonra ünlü ve popüler olmanın getirdiği farklılık hesabın bir süre dondurulması ihtiyacını ortaya çıkarmaktadır. Eğer ki gerekli reaksiyonu almadığınızı düşünüyorsanız yine aynı şekilde arama motorlarına instagram beğeni satın al yazarak sitemize erişim sağladıktan sonra gerekli bakiyeyi yükleyip paylaşımlarınıza istediğiniz sayıda beğeni hizmeti alarak hedeflenen popülerliğe kısa sürede ulaşabilirsiniz. Sonuç olarak hesabı dondurma seçeneğini kullanan kişilerin ne amaçla ve neden bu işlemi yaptığı bilinmese de mobil uygulamalar üzerinden bu seçeneği kullanmak mümkün değil.

Daha fazla detay için www.gotakipci.com adresini ziyaret edebilir farklı sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.