HABERDENİZLİ.COM

Edinilen bilgiye göre, Denizli’de 2 hafta önce yaşandığı ileri sürülen olayda bir kadın, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda soğuk havaya rağmen üzerinde sadece beresi olan bir çocuğa yaklaştı. Çocuğa anne ve babasını soran kadın, çocuktan “Türkçe bilmiyorum” yanıtını aldı.

Daha sonra çocuğun o haline dayanamayan kadın, Gazi Bulvarı üzerinde bulunan bir giyim mağazasına giderek çocuğa mont aldı.

Kadın, çocuğa yine bere ve eldiven alan aynı durumdaki başka bir çocuğa ise 2 kadın mont ve bere aldı. Yaşanan olaylar buraya kadar normal giderken, aynı kadın aynı yerden 2 saat sonra geçtiğinde iki çocuğun üzerinde alınan mont ve berelerin olmadığını fark etti.

2 çocuğa başka bir kişinin de yardım elini uzattığını belirten kadın, buna rağmen iki çocuğun sürekli olarak aynı senaryoyu tekrarladığını ileri sürdü.

Sosyal medyadaki adresinden olaya tepki gösteren kadın, “Biz onlar üşümesin diye yardım elimizi uzatırken, onlar böyle yapıyor. Burada çocuklar mı suçlu aile mi suçlu bilemem ama bu sadece insanların duygularını sömürmektir” paylaşımında bulundu.