Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 20 bıçak darbesiyle ağır yaralanan ve çıplak halde bulunan İngiliz turist Dwaine Ward, tedavisinin ardından taburcu edildi.
İngiliz turist Dwaine Ward, ifadesine başvurulmak üzere Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Anne ve babası ile erkek kardeşi eşliğinde yürüyen İngiliz gencin boynundaki yara ve yürümekte güçlük çekmesi dikkat çekti. İngiliz turistin babası Wgyn Randall, daha önce üç defa tatil için İngiltere’den Marmaris’e geldiklerini belirterek "Hepsinde çok güzel anılarımız oldu. Son gelişimizde bu talihsiz olay başımıza geldi. Dediğim gibi bugüne kadar hiçbir sıkıntı çekmeden Marmaris’te tatilimizi yaptık. Önümüzdeki Pazartesi günü İngiltere’ye dönmeyi planlıyoruz" dedi.
İngiliz turist Dwaine Ward(17), geçen Salı günü Tepe Mahallesi'nde bir evin bahçesinde bıçakla yaralanmış ve çıplak halde bulunmuştu. Polis, olayla ilgili A.D (31)'yi Marmaris'te, İ.A'yı Konya'da yakaladı. İfadeleri alınan zanlılar, Marmaris Adliyesi'ne sevk edildikten sonra Muğla Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Zanlılardan İ.A (24), ifadesinde, "Şahısla kendi rızasıyla" ilişkiye girdiklerini ve daha sonra yaraladıklarını söylemişti.