HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu’nun yapımını tamamladı.  Bugün açılışı yapılan havuzun açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin ve Cahit Özkan,  Denizli protokolü ve yüzlerce vatandaş katıldı. 

DENİZLİ’DE YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

Açılışta konuşan  Osman Zolan, yapımı tamamlanan  bu binanın sadece yüzme havuzu değil, çok amaçlı bir spor kompleksi olduğunu vurguladı. Denizli’nin her türlü spor ihtiyacını karşılayacak bir yapı inşa ettiklerini belirten Zolan, “Denizlİ’de 2 noktada daha yüzme havuzu yapımımız sürüyor. bunları tamamladığımızda Denizli’de yüzme bilmeyen kalmayacak. Bu tesisimizin güzel günlerde insanlarımızın sağlığına katkı sağlaması anlamında çok büyük katkısı olacak.” ifadelerini kullandı. 

DENİZLİ MAHALLENİN EN GÜZEL KIZIDIR

Vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Zeybekci,  “2004 yılında Belediye Başkanı olarak yola çıktığımızda  dedik ki;  ‘Denizli mahallenin en güze kızıdır.” Sevdalandığımız, aşık olduğumuz Denizli’nin daha iyilerini hak ettiğini söyledik.  Denizli’de bir tek spor tesisini mahalle arasında görmek mümkün değilken Denizli’ye 100 tane basket, voleybol sahası yapacağız dediğimiz zaman  ‘hadi canın’ dendi.  Bütün mahallelere basketvol ve voleybol  sahası yaptık.  Daha sonra Denizli’nin her köşesine spor aletleri koyacağız dedik. bunlar o dönemde inandırıcı gelmedi.  İncilipınar, içinden genç erkeklerin bile çekindi bir yerden Denizlİ’nin incisi haline geldi.”  ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL PARKLARINDAN BİRİDİR ÇAMLIK PARKI

İncilipınar parkının ardından Çamlık parkında bir düzenlemeye gittiklerini söyleyen Zeybekci, “Çamlık Parkı’nı Türkiye’nin en güzel parklarından biri haline getirdiklerini anlattı. Alt yapı Çalışmalarını da ilk olarak İncilipınar’dan başlattıklarını hatırlatan Zeybekci, “o zaman seçimlerin öncesi böyle bir çalışmaya başlamak bizi zor durumda bırakır diye düşünenler oldu. dedik ki; ‘Denizli kaybedecekse biz kaybetmeye razıyız. Denizli’nin kaybedecek zamanı yoktur.” diye konuştu.  
Yapılan konuşmaların ardından Kapalı yüzme havuzunun  açılışı kurdele kesimiyle yapıldı.