HABERDENİZLİ.COM
 Saadet Partisi Denizli İl Başkanı, Ahmet ERYILMAZ, "Zaferin mimarı, Milli Görüş lideri ve dönemin Başbakan yardımcısı merhum Prof Dr Necmettin Erbakan hocamızı ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kıbrıs zaferi, inancın ve kararlılığın zaferidir. 15 yıl süren zulme dur demenin sevincidir. Zalimlere anladığı dilden konuşmanın somut örneğidir. Son üç yüz yılda, toprak  kazandığımız tek zaferin adıdır.
  Dün Kıbrıs‘ın bizim için önemi neyse, bu gün de önemi aynıdır.  Türkiye’nin varlığı ve güvenliği açısından kırmızı çizgisidir. AB uğruna gözden çıkarılması kabul edilemez. Türkiye’nin üzerinde bir yükmüş gibi görülmesini kesinlikle kabul etmeyiz. 2004 yılında ortaya konulan, Kıbrıs'ın Rum yönetimine teslimi anlamına gelen Annan planına destek verilmesi ülkemiz ve KKTC için büyük bir hata idi. Neyse ki Rum yönetiminin referandumda Hayır oyu kullanmasıyla Kıbrıs’ı bir kez daha kurtarmış olduk. Benzer hatalara düşülmemelidir.
 Bugün KKTC için yapılması gereken, uygulanan ambargoların kaldırılması yolunda başta İslam ülkeleri olmak üzere uluslararası alanda siyasi ve ticari çalışmalar yürütmektir.
 Saadet partisi olarak, şahsiyeti bir dış politikanın ne olduğunu gösteren Kıbrıs zaferinin, bugünkü idarecilere örneklik teşkil etmesini umuyoruz"
 diye konuşmasını tamamladı.