Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın vahşice öldürülmesini kınamak için imza kampanyası başlattı. Kız öğrenci yurtları ve okullarda süren  imza kampanyasında binlerce imza toplandı. 
Talihsiz kızı katleden kişiye lanet eden üniversite öğrencileri ülke genelinde başlatılan ‘İdam Geri Gelsin’ imza kampanyasına destek verdi. Özgecan Aslan’ın katillerinin idamla yargılanmasını istediklerini belirten üniversite öğrencileri İdam Yasasının geri gelmesini istediklerini belirterek ‘İdam Geri gelsin’ dediler.
11 Şubatta vahşice katledilen Özgecan Aslan’ın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirten üniversite öğrencileri “Öldürmek ya da ölümü istemek bir kadın için en son şey ama daha ömrünün baharında bir genç kızı vahşice katledenlerin de sadece hapis cezası ile cezalandırılması yüreğimizdeki yangını söndürmeyecek. Biz bu canilerin en ağır cezayı almasını ve hatta idam yasasının geri getirilerek savunmasız çocuklara, kadınlara musallat olanların idamla yargılanmasını istiyoruz” dedi.