İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, 2013 yılında İnşaat Mühendisliği bölümünü başarıyla bitirip mesleğe ilk adımını atan çiçeği burnunda mühendisler için geleneksel Baret Giyme töreni düzenledi. Oda yeni katılımlarla bin üye barajını aşmayı da başardı.

İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olup mesleğe adım atan ve odaya katılan mühendislere, İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi tarafından polisevinde yemek verildi. Yemeğin ardından mezun öğrencilere temsili baret takıldı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı yemekte İMO Başkanı Hayri Ün, genç meslektaşlarına baret taktı. Oldukça heyecanlı olduklarını gözlemlenen yeni mühendisler arkadaşlarıyla da birikimlerini paylaştı.

Yeni mezunlara hoş geldiniz diyen İMO Şube Başkanı Hayri Ün, yeni meslektaşlarının kendilerine güç kattığını söyledi. Ün “Mesleğe yeni başlamış arkadaşlarımızla böyle bir etkinlik yapmak istedik. Uzun zamandır da aklımızda vardı. Ama bugüne kısmet oldu. Bunu da geleneksel hale getirmek istiyoruz. Her sene mezunlarımız oluyor. Onlarda meslektaşlarımız olarak inşaat mühendisliği mesleğine giriyorlar. Bize de güç katıyorlar. Son dönem itibariyle bin 111 üyeye ulaştık. Çok güçlü bir oda olduk. Bugünde buradaki yeni arkadaşlarımız bize güç katacak. Bu mesleğin bire bir zorluklarını arkadaşlarımız yaşıyor. Artık onları meslek hayatında da zor ama, güzel günler bekliyor” dedi.