Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleşen olağan genel kurula Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, Denizli İl Müftüsü Veysel Çakı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmencioğlu, Memur-Sen İl Başkanı Osman Tavşan, Memur-Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve tüm İlçe Başkanları ile delegeler katıldı.
Divan Başkanlığını Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca yaptı. Omurca, toplu sözleşmenin önemine vurgu yaparak, “Çalışan memurlar Memur-Sen’in yetkili olduğu dönemlerde hep kazanmıştır ve kazanmaya da devam edeceklerdir” dedi. 
MESCİDİ AKSA’YA SALDIRIYI KINADI
Dünya genelinde Müslümanlara zulmeden zalimlere karşı Diyanet-Sen’in sessiz kalmadığını söyleyen Denizli Şube Başkanı Mustafa Şimşek, konuşmasında İsrail’in Mescidi Aksa’ya yönelik saldırılarını lanetledi ve mazlum Filistin halkının daima yanlarında olduklarını belirtti.
Şimşek ayrıca, “Diyanet Çalışanları olan Din görevlilerinin geleceğini birilerinin iki dudağı arasına bırakmak, Din görevlisi kardeşimin geleceğini muhtarların ve cami derneği yöneticilerinin yön vermeleriyle basite indirgemek, hiç kimsenin haddi ve hakkı değildir. Görevi başında olan bütün din görevlilerimiz ve emeklilerimiz yaşadıkları çevrenin kanaat önderleri olduğu ve yol göstereni olduğu da unutulmamalıdır” şeklinde konuştu.


YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Diyanet-Sen Denizli Şubesinin 3. Olağan Genel Kurulunda 125 delegenin 86’sı katıldı. Katılan 81 delegenin oyunu alarak yeniden Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Şimşek’in yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor.
Şube Yönetim Kurulu: 
1-Şube Başkanı: Mustafa ŞİMŞEK
2-Şube Başkan Yardımcısı: İbrahim KARDAŞ
3-Şube Başkan Yardımcısı: Musa ADAK
4-Şube Başkan Yardımcısı: Kasım KAVURGACI
5-Şube Başkan Yardımcısı: Suat GARCAN
6-Şube Başkan Yardımcısı: Bilal TALAYMAN
7-Şube Başkan Yardımcısı: Fettah KAHRAMAN