Denizli Merkezefendi Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantılarının ilk birleşimi Başkan Muhammet Subaşıoğlu’nun Periscope’deki hesabından canlı yayınlandı. 
Denizli’nin en genç iki belediyesinden birisi olan Merkezefendi Belediyesi sosyal medyadaki elini güçlendirmeye devam ediyor. İdari işlerde attığı adımlar ile bir yıl içerisinde işleri yoluna koyan belediye sosyal medyadaki hesaplarını da aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Bu kapsamda sosyal medyanın en yeni uygulamaları arasında yer alan canlı yayın ve görüntülü konuşma uygulaması Periscope’den ilk faydalanan belediye yine Merkezefendi Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Periscope’deki hesabından belediyenin Ağustos ayı meclis toplantısının ilk birleşimini canlı olarak yayınladı. 
Başkan Muhammet Subaşıoğlu, teknoloji kullanmaya devam edeceklerini söyledi. Temmuz ayının meclis ayı için izin ayı olarak kullanıldığını ifade eden Subaşıoğlu, meclis üyelerine iki ay içerisinde yapılan çalışmalar konusunda bilgiler verdi.