HABERDENİZLİ.COM

Denizli Gazeteciler Cemiyeti(DGC), kentte görev yapan basın mensuplarının çeşitli konularda detaylı bilgi sahibi olabilmesi adına' Kent Haberciliği'’nin bugün ikincisi düzenlendi.

Enerya'nın da katkılarıyla başlatılan eğitim seminerinin ilki geçen hafta Denizli Valisi Hasan Karahan katılımıyla yapılmıştı.

Seminerin bu haftadaki konuşmacısı ise Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan oldu. Hiçbir belediyenin yolcu taşımacılığından zarar etmeden çıkamayacağını değinen Başkan Zolan “Denizli Büyükşehir Belediyesi şehir içi yolcu taşımacılığı için her ay 3 ile 4 milyon zarar ediyor. Keşke bu işi ben yaparım diyen biri olsa da versek. Geçmişte bunu yaptık kiraya verdik. Maalesef siyasi hususlarda çok ağır eleştiriler ve karalamalar yapıldı. Biz o zaman Denizli’nin menfaati o olduğu için o yolu seçmiştik. Daha sonra da Büyükşehir olarak biz yapıyoruz. Aylık 3-4 milyon lira arası zarar ediyoruz. İlçelerde özel sektörle yolcu taşınıyor zaten. İlçelere gidersek zararımız 5-6 milyona çıkacak. Zaten bu işi yapanlar var. Yüzlerce kişi bundan ekmek yiyor” dedi.

osman zolan

osman zolan