İlbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gürbüz, İlbank Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı İlker Şadi İşleyen, Alt Yapı Uygulama Daire Başkanı Ercan Kavuk, Kaynak Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Çongar ve İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 
30 Mart yerel seçimlerinin ardından tebrik ziyaretine geldiklerini ifade eden İlbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gürbüz, “Ekonomisi, ihracatı ve Belediyecilik hizmetleri ile son dönemlerde başarılı çalışmalara imza atan Denizli’nin Büyükşehir olması ile birlikte daha önemli çalışmalar içerisinde yer alacağına inanıyoruz” dedi.
Yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de halkımızın refah ve daha mutlu yaşamalarını sağlamak için yapılması gereken çalışmaları yaparak hayata geçirdik. Geldiğimiz noktada adeta çağ atlayan ilimiz Türkiye’ye örnek şehir olarak gösterilir hale geldi. Halkımızın teveccühü ve desteği ile önümüzdeki süreçte de projelerimizi hayata geçireceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.