Türkiye’nin en büyük yenilenmiş telefon mağazası olma ünvanını elinde tutan EasyCep, kullanılır durumda olan ürünleri yenileyerek makul fiyatlarla satışa sunan bir pazaryeri uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde ister takasla ister sadece satışla istediğiniz telefonları alabilir veya sadece sattığınız telefonun parasını alarak başka bir yerde kullanabilirsiniz.

EasyCep Hakkında Kafanızda Oluşan Soru İşaretlerinin Cevapları

Bu pazaryeri uygulaması yenilenmiş telefonlar için tasarlanmıştır ve satılan bütün telefonlar 12 aylık garanti altındadır. Bu garanti sitenin sağladığı kendi garantidir. Bu sitede hem sitenin kendi satıcısından hem de başka satıcılardan ürün alımı yapılabildiğinden güvenlik gerekçesi ile bütün ürünler öncelikle ana merkeze gönderiliyor. Burada ürünlerin çalışıp çalışmadığı, bütün fonksiyonlarının işler olup olmadığı kontrol edildikten sonra ürün garantili bir şekilde alıcıya gönderiliyor.

Bu sitede telefonların dış görünümünü kategorize etmek için üç sıralama bulunur. Bunlar sırasıyla mükemmel, çok iyi ve iyidir. Ürünler bütün fonksiyonlarını %100 yerine getirmeden satışa sunulmadığından bu maddeye yer verilmiyor. Mükemmel dediğimiz kategoride ürün sıfırdan farksızdır, çok iyi olan bir üründe ise birkaç kılcal çizik bulunur. İyi olan ürünler ise belirgin çizikler içerebiliyor.

Türkiye'nin En Büyük Yenilenmiş Telefon Mağazasında Hangi Telefonlar Bulunuyor?

Bu liste oldukça geniş olmakla beraber Apple markasından ikinci el iphone modellerinden; iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus başta olmak üzere birçok telefon bulunuyor. https://easycep.com/ 'te bulunan parlayan Samsung telefonlar ise Galaxy A50, Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy Note 8 v Galaxy S8 olarak sıralanabilir. Ancak bu sitedeki Samsung telefon modellerinin sadece bununla sınırlı olmadığını belirtmek gerekir. Huawei modellerinin de bulunduğu bu sitede Huawei P30 ve Huawei Mate 20 Lite revaçta. Xiaomi’nin öne çıkan telefon modelleri ise Mi 9T ve Mi8.

Bu Sitede Sadece Telefon Alım Satımı Mı Yapılıyor?

Bu sorunun cevabını siteye girdiğinizde görebilirsiniz ancak cevabını kısaca vermek gerekirse, hayır. Bu sitede Apple Watch, Huawei Watch, Samsung Watch başta olmak üzere akıllı saat satışı da yapılıyor. Ayrıca telefon aksesuarı, bilgisayar ve tablet siparişi verebilmeniz de mümkün. Ayrıca elinizde bulunan bütün telefon, bilgisayar ve akıllı cihaz modellerini de bu sitede satışa sunabilirsiniz.