Denizli İhlas Holding yöneticileri Pamukkale Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Gürlesin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Denizli’de yeni kurulan Pamukkale ilçesinin kurucu belediye başkanı olan Hüseyin Gürlesin’e İhlas Holding yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Denizli İhlas Holding Temsilcisi Hakan Bar, Denizli Yurt Müdürü Mustafa Alparslan, Denizli İhlas Holding Finansman Müdürü Soner Varol ve diğer yöneticiler katıldı. 
Ziyarette konuşan İhlas Holding Denizli Temsilcisi Hakan Bar, Pamukkale’nin Denizli en önemli bölgelerinden olduğunu belirterek, "Seçimlerde göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı tebrik etmek istedik. İnşallah Pamukkale bölgesinde iyi işler yapılacak. Bizler de her zaman yapılan güzel işlerin arkasında olacağız. Biz tekrar sizleri tebrik ediyoruz" dedi. 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, "İhlas Holding yayınları ve hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Sağduyulu yayın politikası ve doğru haberleri sayesinde kimseyi yanılgıya düşürmüyorlar. Bizler de Pamukkale ilçemizde iyi işler yapmak için yola çıktık. İnşallah Pamukkale 5 yıl sonra çok daha iyi bir yerde olacak" şeklinde konuştu.