Huzurlu İnşaat İhlas Evleri’nin birinci etabının temeli atıldı. 
Türkiye’nin bir çok bölgesinde yaptığı inşaatlarla adından söz ettiren Huzurlu İnşaat İhlas Evleri’nin Denizli’deki projesi hayata geçti. Şemikler Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde yapımına başlanan İhlas Evleri birinci etabının temel atma törenine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Huzurlu İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürü Hakan Bar ve çok sayıda davetli katıldı. 
Törende Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Eken’in proje hakkında katılımcılara bilgi verirken, İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürü Hakan Bar da konuşma yaptı. Huzurlu İnşaat Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar ise, İhlas Holding’in 3 inşaat şirketiyle bugüne kadar 12 bin kişiyi ev sahibi yaptığını söyledi. İhlas Evleri’nin ileri teknoloji kullanılarak yapıldığını belirten Birpınar, “Denizli’de de lokasyon olarak en güzel bölge seçildi. Sosyal donatıları ve yaşam alanlarıyla, kaliteli ve hesaplı evlerden oluşan sitede kaliteli yaşam da sunuluyor” dedi. 
Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı ise, merhum Enver Ören’in hedefleriyle bugünlere geldiklerini belirterek, “Denizli’de çok güzel bir projeyi hayata geçiriyoruz. Ülkenin bir çok yerinde inşaatlarımız sürüyor ve bu ay 170 daire teslim edilecek. İhlas Evleri’nin Denizli’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli’ye böyle güzel bir projeyi kazandıran İhlas Evleri Huzurlu İnşaat A.Ş. yetkililerine teşekkür ederek, “Denizli halkı en güzeline layık. Huzurlu İnşaat tarafından yapılacak kaliteli evler kente ayrı bir değer katacak. Böyle güzel projelere destek olmak gerektiğine inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Huzurlu İnşaat İhlas Evleri’nin birinci etabının temeli Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci ve Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı tarafından atıldı.