ADANA (CİHAN)- Adana Burç Eğitim Kurumları ile Karaisalılar Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (KARSİAD) düzenlediği iftar yemeğinde öğrenci, veli, iş adamları ve çalışanlar bir araya geldi.
Park zirvede gerçekleşen yemekte Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Gecede yapılan konuşmalarda ise kardeşlik ve yardımlaşmadan bahsedildi.
KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser, iftar yemeğinin hem tanışma, hem kaynaşma hem de yardımlaşma açısından faydalı olduğunu söyledi. Ramazan'ın en büyük özelliğinin insanlar arası birlik ve beraberliği artırmak olduğunu dile getiren Demirkeser, "Kardeşlik ve yardımlaşma duygularının daha fazla hissedildiği bu ayda hem öğrenci velileri hem de iş adamlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu akşam bizleri kırmayarak davetimize katılanlara teşekkür ederim. Bu tür birlik ve beraberliklerin daha da artmasını temenni ediyorum” dedi.
Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından sunucu, yapımcı, haber spikeri ve yazar Asım Yıldırım da misafirlere çeşitli hikaye ve şiirler okudu.
Yemeğe Burç Eğitim Kurumları müdür muavini Mehmet Ali Solak, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, İş adamları Ahmet Çoşkun, Sedat Kozan, Mehmet Şahbaz, Murat Turgut, Seyfettin Alpat, Kadir Üçgül, Ali Koçaklı, Fatih doğan, Hayri Güngör ve Ahmet Ersoy katıldı. CİHAN