MARDİN (CİHAN)- Nusaybin Eğitim ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Afrika Somali’de açlıktan ölen insanlar için yardım çağrısı yapıldı.
Derneğin verdiği iftar yemeğine Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin, ilçe müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Milli Eğitim müdürü İzzetin Aydın, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mahsum Özmen, Nusaybin Eğitim ve Dayanışma deneği başkanı Mehmet Selim Onal, Nusaybin DSİ müdürü Abdulhalim Bilgin, Nusaybin Devlet Hastanesi Başhekimi Tugra Barçın, Filiz dış ticaret yönetim kurulu başkanı Mehmet Nuri Cengiz Çevik ve çok sayıda esnaf, kurum amiri ve çalışanları katıldı.
    İftar programında konuşan dernek başkanı Mehmet Selim Onal, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, konuklarından Afrika’daki açlıkla mücadele için başlatılan yardım kampanyalarına destek vermelerini istedi.
    Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin de derneğin sosyal faaliyetlerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Girgin, “Gerek okuma salonlarıyla, gerek dershaneleriyle ilçemizin eğitim hayatına önemli bir katkıda bulunuyor." dedi. İlçe Müftüsü İsmail Çiçek'in yaptığı dua ile iftar programı sona erdi. CİHAN