Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede kurulan iftar sofrası bu kez Zeytinköy Mahallesi'nde kuruldu. 
Ramazan ayı boyunca  kentin farklı mahallelerinde kurulan iftar sofrasının bu kez ki durağı Zeytinköy Mahallesi oldu. Zeytinköy Pazaryeri'nde kurulan iftar sofrasına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan eşi Berrin Zolan ve vatandaşlar katıldı. İftar öncesi vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Zolan, mahalle halkının ramazanını tebrik etti. 

'Aynı sofrada olmanın mutluluğu bize yeter'

Ezanın okunmasının ardından yapılan dua sonrası  vatandaşlar kendileri için kurulan iftar sofrasında oruçlarını açtı.  İftarda vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, On bir ayın sultanı ramazana kavuşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek, " Allaha şükürler olsun ki, aynı sokakta, aynı sofrada bizleri buluşturdu. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Burada önemli olan ruh birliği. Önemli olan ramazanın manevi atmosferini beraber hissedebilmek ve  güzelliklerle yaşatabilmek. Çocuklara  ve gençlere bu değerleri öğretmek." dedi.

 Zeytinköy Mahallesi'ni güzelleştirmeye devam edeceğiz

İftarın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Zeytinköy Mahallesi'nin Denizli'nin farklı güzellikleri içinde barındıran bir mahalle olduğunu belirterek burada yatırımların devam ettiğini ve buranın daha da güzel hale gelmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Zolan, "Gönül sofralarıyla her akşam farklı bir mahallede  olmaya gayret ediyoruz. Bu gün de Zeytinköydeyiz. Burada iftarımızı açtık. O manevi havayı teneffüs ettik. Katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzellikler devam etsin kardeşliğimiz pekişsin
Yürüyüşümüz daha da güçlensin. Bu değerlerimizi  ramazanımızla  hem yaşayalım hem de gelecek nesillere yaşatalım. Komşular bir araya gelsin aynı sokakta aynı sofrada birleşelim istiyoruz.  Zeytinköy'de bir çok yatırımlarımız oldu. Bundan sonra da buralar güzelleşmeye devam edecek" diye konuştu.  Başkan Osman Zolan daha sonra vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.