Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile kent insanını buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez gönül sofrasını Karşıyaka Mahallesi’nde kurdu. Eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı mahalle iftarında sevgi gösterileriyle karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaştı, ramazanlarını kutladı. İftar yemeğinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Zolan, “Bugün iftarımızı Karşıyaka Mahallemizde inşa ettiğimiz kapalı pazaryerinde yaptık. Her zaman Karşıyaka’da yoğun ilgi görüyoruz. Ben Karşıyakalı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Karşıyaka yatırımlarla daha iyiye, daha güzele doğru gidiyor” dedi.
 
“Babalar dayanacak sağlam bir duvardır”
 
Tüm babalar ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Baba dayanacak sağlam bir duvardır, sahip çıkacak emin eldir, her zorluk karşısında tutunulacak bir daldır. Baba fedakardır, gece gündüz evine helal rızk getirmek için ağır işlere, zor işlere gözünü kırpmadan kendini verendir, çocuğunun helal lokma yemesi için ter dökendir.” Başkan Zolan, “Tüm evlatların babaları sağ ise gidip ellerini öpmelerini, sarılmalarını arzu ediyorum. Babalar biraz soğuk ve mesafeli durur ama kalpleri sıcacıktır. Babası hakkın rahmetine kavuşan evlatlarımıza ise babalarının mezarlarını ziyaret etmelerini tavsiye ederim” dedi.
 
Başkan Zolan sınava girecek öğrencilere başarılar diledi
 
Bu ve önümüzdeki hafta sonu sınava girecek öğrencilere başarılar dileyen Başkan Zolan, “Tabii ki bu sınav her şeyin sonu veya başlangıcı değil bir geçiş sınavı. İnşallah çocuklarımızın emekleri boşa gitmez. Gayretlerinin karşılığını zahiyatsız almalarını Allah’ımdan temenni ederim. Herkesin gönlündeki muratları gerçek olsun. Sınava girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Zolan, açıklamanın ardından vatandaşların dertlerini dinleyerek, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.