HABERDENİZLİ.COM

Çöp tenekesinde görüntülerin yayılmasının ardından, harekete geçen polis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi birimleri yaşlı kadının yaşadığı evi buldu.

Soğuğa rağmen çıplak ayaklarıyla ekipleri karşılayan yaşlı kadının ve kocasının yaşadığı zorlu hayat yine yürekleri dağladı. Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Şemikler Mahallesi’nde kaydedilen çöp konteynırının içinde görüntüleri ortaya çıkan yaşlı kadının videosu izleyenleri üzmüştü.

Yaşlı kadını fark eden çevredeki kadınlar, yardımcı olabilmek için yaşlı kadının yanına yaklaşarak yardım teklifinde bulunmuştu. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından, harekete geçen polis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi birimleri yaşlı çiftin yaşadığı evi buldular.

Ekipler tarafından yapılan incelemede, yaşlı kadının eşi ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde, kış şartlarına çokta elverişli olmayan, eski bir evde yaşadığı görüldü.

Haberlere konu olan Şükran Manav’ın 15 yıldır bu şekilde sokaklarda dolaştığı ve bulduğu atıkları evine getirdiği öğrenildi.

Ruhsal sağlık sorunları olduğu tahmin edilen Manav’ın eşinin emekli ve evlerinin kendilerine ait olduğu tespit edildi. Öte yandan, Manav’ın eşi teklif edilen yardımları kabul etmezken, Şükran Manav’ın fotoğrafında, ayaklarının çıplak olduğu görüldü.