HABERDENİZLİ.COM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Denizli’ye geliyor. Soylu’nun 21 Mart Perşembe günü Çivril’de düzenlenecek olan mitinge katılacağı öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Denizli, bir bakanı daha ağırlamaya hazırlanıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Denizli’ye geliyor. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AK Parti Çivril Mitingine katılacağını duyurdu. Filiz, Çivril mitinginin 21 Mart Perşembe günü düzenleneceğini açıkladı.

Başkan Necip Filiz: “Terörle mücadeledeki sarsılmaz cesaret ve kararlılığıyla gurur kaynağımız olan; Koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren içişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu, 21 Mart Perşembe günü saat 11.00’de Çivril’de Cumhuriyet Meydanında gerçekleştireceğimiz mitingde vatandaşlarımız ile bir araya gelecektir. Ziyaret programları kapsamında yerelde hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah ilimiz ve Çivril için güzel bir miting programı olacak. İçişleri bakanımızı en güzel şekilde ağırlayacağız” dedi.