Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, projelerini açıkladı. 
CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, CHP Pamukkale İlçe Yönetimi ve partililer katıldı. Uzman kadrosuyla birlikte Pamukkale İlçesi için halkı kucaklayan projeler hazırladıklarını belirten CHP Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, “Türkiye’nin 19 kentinden daha çok bir nüfusa sahip Pamukkale ilçesinde belediyecilik mega projelerin hayata geçirilmesiyle mümkündür. Pamukkale Belediyesi, ilçe sakinlerinin bizzat karar sürecine dahil edildiği, uzman bir kadro tarafından hayata geçirilecek mega projelerle huzurlu, rahat, güzel ve örnek bir şehir olacak” dedi.

ENGELLİLERE ÖZEL BİRİM
Projelerinde engellilere özel önem verileceğini kaydeden Vural, ‘’Pamukkale Belediyesi’nin engelliler için özel bir birimi olacak. Engelli yurttaşlarımızın görev yapacağı bu birimin ürettiği projeler ile engelsiz bir şehri hep birlikte kuracağız. Engelsiz Çözüm Merkezimiz öncülüğünde, ilçemizin farklı yerlerinde engelli çocuklarımızın eğitimi, engelli yaşlılarımızın bakımı ve engelli vatandaşlarımıza meslek edinmelerine yönelik merkezler kuracağız’’ dedi. Sokak hayvanları için barınaklar yapılacağını ifade eden Vural, "İlçede yaşayan insanlarımız kadar o mahalle ve sokakları paylaştığımız dostlarımızı da göz ardı etmeyeceğiz. Sokak hayvanlarının rehabilitasyon ve bakımları konusunda oluşturulacak birimlerimiz onların sağlıklı yaşamları ve çevre sağlığı açısından oluşturduğu tehditlerin önlenmesi konusunda faaliyet gösterecek. Sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmeleri için su ve yemek ihtiyaçlarını sokaklara kuracağımız ünitelerle karşılayacağız’’ dedi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BARINMA İMKANI
Üniversite öğrencilerinin barınma sorununu da çözeceğini belirten Vural, ‘’Yaklaşık 50 bin öğrencisiyle Pamukkale Üniversitesi, Denizli’nin ve ilçemizin değeridir. Denizli’nin sosyo-ekonomik ve kültürel yapısına çok büyük katkısı olan üniversite öğrencilerimize ucuz ulaşım ve konaklama imkanı sağlayacağız. Üniversite öğrencilerimizi, yetersiz konaklama ve pahalı ulaşım derdinden biz kurtaracağız’’ diye konuştu.
Kültür ve sanatın Pamukkale’de her zaman olacağı müjdesini de veren İbrahim Vural, ‘’Sahne sanatlarından müziğe, şiirden edebiyata bugünün önemli değerlerini yarının potansiyel sanatçılarıyla buluşturacak yine her alanda olduğu gibi 7’den 70’e her kesime hitap edecek sürekli ve süresiz kültürel etkinliklerimizle Pamukkale’yi kültürün ve sanatın şehri yapacağız. Pamukkale’de yaşayan hiçbir vatandaşımız ‘Bana hitap eden bir etkinlik ve veya sanat dalı yok’ demeyecek, dedirtmeyeceğiz. Ayrıca etkinlik sağanağımız yalnız ulusal değil uluslarası boyutta bir kültür-sanat turizmini de tetikleyecek. Gerek ulusal gerekse uluslar arası sanatçılar için Pamukkale örnek bir şehir olacak. Yazlık sinemalarla nostaljiyi bugünün nesillerine aktaracağız. Kültür sanat projelerimizle inşa ettiğimiz fiziki mekanlar Denizli’nin tarihe mal olmuş kültür ve sanat adamlarının isimleriyle ölümsüzleştirilecek’’dedi.