Türkiye’de üretilerek tüm dünyaya satışı sunulan Hyundai i10 Denizli’de ilk kez Teras Park AVM ‘de  6-7-8 aralık tarihlerinde görücüye çıktı. 
Hyundai İ10  ve Turkuaz Hyundai standına ilgi  büyüktü, Hyundai markasının akıcı tasarım felsefesinin en yeni ürünü olan ve Türkiye’de üretilerek tüm dünyaya ülkemizden ihraç edilen yeni Hyundai i10 araçlarını Denizli’li otomobil severlere  3 gün boyunca tanıtıldı ve çok beğeni topladı. 
Yeni Hyundai i10’nun, tasarımı, estetiği, şık, ferah iç kabini, otomatik vites seçeneği ve otomatik vitesteki 100 km de ortalama 6.0 litrelik yakıt tüketimi ile ekonomiyi zarafetle birleştiriyor.
Hyundai markasının en genç üyesi i10 ile beraber, suv segmentine yeni bir soluk getiren ix35 1.6 GDI elite otomatik araçta stantda yerini aldı. Hyundai’nin yıldızları teras park avm de 3 gün boyunca yoğun ilgi gördü. Turkuaz otomotiv satış Müdürü Murat Aşkın; Stantlarına gösterilen bu yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını,  yaklaşan yeni yılda kendilerine ve sevdiklerine yeni yıl hediyesi otomobil almak isteyen tüm ihtiyaç sahiplerini plazamıza bekler, yıl sonu avantajlarından faydalanmanızı isteriz dedi.