Turkuaz Hyundai 2013 yılındaki başarı grafiğini yeni modelleriyle 2014 yılına taşımayı hedefliyor.

Konuyla ilgili bilgiveren Turkuaz Otomotiv Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar; Avrupa’nın duayen otomobil gazetecilerinden oluşan AUTOBEST organizasyonunda 2014 yılının otomobili seçilen Hyundai İ10 ile yıla hızlı bir giriş yaptı.İlk olarak sadece 1.0 litre hacmindeki benzinli motor ve manuel şanzımanla satışa sunulan Yeni i10, artık hem mevcut 1.0 litre hem de 1.2 litrelik benzinli motor seçeneğinde otomatik şanzımanla birlikte alınabiliyor. Yeni nesil i10, Avrupalı müşteriler için geliştirilmesiyle birlikte markanın imajına da katkıda bulunan en gelişmiş örneklerden birisi olarak öne çıkıyor. Bu bağlamda Hyundai’nin ülkemizde ürettiği Yeni i10, markanın karakteristik “Akıcı Tasarım Felsefesi”ni yansıtan modellerin en yenisi olarak öne çıkıyor. Doğal ve atletik görünümüyle Asegmentindeki bir otomobilden çok daha fazlasını sunan Yeni i10, otomatik şanzıman seçenekleriyle de üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyor. 

Yavuz Selim Yaşar; 2014 yılında Hyundai markasının sunacağı yeni modeller ve fark yaratan hizmetlerle verimli bir yıl hedeflediklerini, daralan Pazar tahminlerine rağmen hedef büyüttüklerini ve bunu başarmak için yeni otomobiller fark yaratan hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirtti. 
Araç satınalmakveya test sürüşü yapmak için plazamıza gelen müşterilerin mevcut Hyundai marka aracına ücretsiz check-up ve tam yıkama, başka marka aracı olan müşterilerimize dış yıkama hizmeti veriyoruz.
Yoğunluktan Hyundai Turkuaza gelemeyen müşteri adaylarımız için aramaları dâhilin de dinamik satış ekibimizi görevlendirip yerinde hizmet almalarını sağlıyoruz.
Hyundai kredi ile bankaların yorucu prosedürlerinden kurtarıp 1 çay içme süresinde kredilerini hazırlayıp kullandırtıyoruz. 
Müşterilerimize servis sonrası hizmetlerimizde blue kart avantajların dan 2014 yılında da yararlandırmaya devam ediyor. Dedi.