Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'nin eşi Sultan Kocatepe, huzurevi sakinleriyle vali konağında yemekte bir araya geldi. Huzerevi sakinleriyle tek tek sohbet edip, gönüllerini alan Sultan Kocatepe, "Tüm yaşlılarımız gibi Huzurevi sakinlerimiz de bizler için saygı ve hürmet gösterilmesi gereken hazinelerimizdir" dedi.

Vali Konağı'ndaki buşulmaya Vali Şükrü Kocatepe'nin eşi Sultan Kocatepe'ya, Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır'ın eşi Ayşen Özbakır, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanları Sema Ramazanoğlu ve Selma Aliye Kavaf'ın anneleri Gülseren Bostancı, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru'nun eşi Özlem Beyru, Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal'ın eşi Züleyha Namal, hayırsever işadamı Orhan Abalıoğlu'nun eşi Cedide Abalıoğlu, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Pakize Işıklı da eşlik etti.

Vali Şükrü Kocatepe'nin eşi Sultan Kocatepe, misafirleriyle yakından ilgilenip, huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Huzurevi sakinleri için hazırlattığı ikramları yine kendi elleri ile servis eden Kocatepe, Huzurevi sakinlerini Vali Konağı'nda ağırlamaktan ve onlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Kocetepe, "Her biri yaşayan bir çınarı andıran yaşlılarımızın hayat tecrübelerinden en azami şekilde faydalanmamız gerektiğine inanıyorum. Onların yaşamış olduğu tecrübe bizler için yol gösterici ders niteliğinde. Tüm yaşlılarımız gibi huzurevi sakinlerimiz de bizler için saygı ve hürmet gösterilmesi gereken hazinelerimizdir" dedi.