PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın başkanlığında ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil Tekin’inde katıldığı toplantıda, üniversite spor takımlarının başarısı, sporcuların mevcut imkanları, antrenörlerin katkıları üzerine geniş kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirilirken, antrenör ve sporculardan gelen istek ve öneriler dinlenildi.
Konuşmasının başında, spor takımlarının antrenör ve oyuncularını göstermiş oldukları gayret ve başarılardan dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ,  “Spor takımlarımıza göreve geldiğimiz günden bu yana her açıdan en iyi şekilde destek verdik ve destek vermeye devam ediyoruz, örneğin bu yıl ilk kez, üniversitemizi temsil eden sporcularımızın tamamına yemek bursu sağladık. Bugün de sizlerden gelen öneri ve talepleri dinlemek için burada toplandık” dedi. 
Rektör Bağ ayrıca mevcut tenis kortlarının zeminlerinin yenileneceğinin, kampüs alanına iki basketbol ve voleybol salonu, bir kapalı tenis kortu, bir jimnastik ve aerobik salonundan oluşan yeni bir spor kompleksinin inşa edilerek, Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.