HABERDENİZLİ.COM

Eşinin ve evinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Hüseyin Erdoğmuş, evlenirken iyi ve kötü günde birbirlerine söz verdiklerini belirterek, eşinin tüm ihtiyaçlarını sevgi ve saygı ile yaptığını ifade etti.

Hayat hikayesini anlatan Erdoğmuş, “Mükerrem benim ikinci eşim. İlk eşim Selver Hanım vardı. Onunla koskoca 17 sene geçirdik. Kendisi kemik iliği hastasıydı. Ayda bir kez hastaneye giderdik Selver’e 2 şişe kan verirlerdi. Çok doktora gittik, vücudu kan yapmıyordu. Vefat etti. Ona 17 sene baktım. Hala okuduğu Kuran-ı Kerimler durur, saklarım” dedi.

68 yaşındaki Mükerrem Erdoğmuş ile 27 senedir evli olduğunu belirten Erdoğmuş, “Mükerrem menenjit, şeker hastası sayamayacağım kadar çok rahatsızlığı var. Zaman geçtikçe rahatsızlığı artıyor, bir çocuk gibi şuan. Artık hiçbir şey hatırlamıyor. Yemeğini yapamıyor. En son yaptığında yemeğin içine çamaşır suyu dökmüştü. Yaklaşık 25 senedir yemekleri ben yapıyorum. Sabah kahvaltısını yaptırırım. Sonra dışarıya çıkarır gezdiririm. Kendisi çıktığı zaman kayboluyor. Temiz bir ortamda durması için her gün evi temizlerim. O bana Allahımın emaneti. Hayat arkadaşım. Yatağa düşse de bakarım ben ona” dedi.

Hayatının gazel gibi olduğunu ifade eden Erdoğmuş, “Eşimin bana hiçbir kötülüğü yok. Nur dolu benim eşim. Ben ona bakarken bana hep ‘sen benim hem anamsın hem de babamsın’ diyor. Bu sözlerinin ardından ciğerim cız ediyor. O benden memnun ya Allah’ıma bin şükür başka ne isterim. Ben halimden bin kere razıyım” diye konuştu.

Kaynak: Sarayköyün Sesi

Hüseyin Amca 68 Yaşındaki Eşine Bebek Gibi Bakıyor