GİRESUN (CİHAN)- Giresun Güce'de Mustafa Bal isminde bir vatandaş hükümet konağı yapılması için arsasını bağışladı.
Güce Kaymakamı Musa Evin, hükümet konağı yapılması için Merkez Mahallesi'ndeki bin 800 metrekarelik arsasını Kaymakamlığa bağışlayan hayırsever vatandaş Mustafa Bal'ı makamında kabul ederek yerin tapusunu teslim aldı. Gösterdiği duyarlılıktan dolayı Bal'a teşekkür eden Evin, "Hükümet konağı olarak planlanan arsanın tapu işlemleri yapıldı ve kısa sürede temeli atılacak. Vatandaşımız Mustafa Bal'a bu duyarlığından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
İlçeyi hükümet konağına kısa zamanda kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden Evin, "Gerçekten ilçemizde hükümet konağının olmayışı büyük bir eksiklikti. Bu eksikliği gidermek için bugüne kadar hep birlikte elimizden gelen gayreti gösterdik. Bundan sonra da ilçemizin sorunlarını çözmek için el ele vermeliyiz. El ele verirsek çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur." diye konuştu.
Kaymakam Evin, ayrıca hükümet konağı konusunda yaptıkları çalışmalardan dolayı Güce Belediye Başkanı Osman Karabatak'a, İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Usta ve Mehmet Salih Bahadır'a, AK Parti Güce İlçe Başkanı Aytekin Geçgel'e ve diğer emeği geçenlere de teşekkür etti. CİHAN