Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karabuğa, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Ahmet Özeren ve sporcuların yer aldığı ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi de katılırken, Horozkent Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karabuğa ve Yönetim Kurulu Üyeleri spor kulübüne verdiği manevi destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Bağ’a teşekkürlerini iletti.

Kadınlar Futbol Şampiyonasında 116 takım arasından gelerek final mücadelesinde Kayseri Gençlerbirliği takımını 1-0 yenip şampiyon olan Horozkent Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı sporcuları hakkında Teknik Direktör Ahmet Özeren’den bilgi alan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Denizli’yi ulusal alanda temsil eden takımı ve oyuncularını başarılarından dolayı tebrik etti. Sporcularla bir süre sohbet eden Rektör Bağ, takımın ve sporcuların başarılarını üst noktalara taşıyabilmek için üniversite olarak kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi. Ziyaret, şampiyonluk kupasının Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a takdimi ve isminin yazılı olduğu formanın hediye edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Şampiyon Takımdan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi’ye Ziyaret

Horozkent Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Yönetimi ve Sporcuları, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ziyaretlerinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek, şampiyonluk yolunda verdikleri mücadelede verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Sporcuları aldıkları şampiyonluktan dolayı tebrik eden Prof. Dr. Osman Çiftçi’ye sporcular isminin yazılı olduğu formayı takdim etti.