HABERDENİZLİ.COM

Denizli İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Denizli Valiliğinde gerçekleşti. Denizli Valisi Hasan Karahan toplantının başkanlığını yaparken 2017 yılında yapılan çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi. 2018 yılında 2 milyar 98 milyon bütçeyle 30 adet projeye yer verildiğini anlatan Vali Karahan, “Bizim üzerimize düşen, projeleri bir ana önce faaliyete geçirip Denizli halkının hizmetine sunmak.  2017 yılını güzel bir şekilde geçirdik. İnşallah 2018 yılını da aynı gayretle tamamlarız.” İfadelerini kullandı.

Vali Karahan’ın açılış konuşmasının ardından yatırımcı kuruluşlar, yatırımların son durumları hakkında Vali Karahan’ı bilgilendirdi.  Karayolları 27’inci Şube Şefi Mehmet Devrik, 2017 yılında toplam 17 projede çalıştıklarını ifade ederek Genel anlamda projelerde hedeflere ulaşıldığını söyledi. 



HONAZ TÜNELİ’NDE ÇALIŞMALAR TEKRAR BAŞLADI

Denizli Çevreyolu çalışmaları kapsamında inşaatına başlanan Honaz Tüneli’nde kazı çalışmalarının bir süre önce durduğunu anlatan Karayolları 27’inci Şube Şefi Mehmet Devrik, “Honaz Tüneli çalışmalarında bütün ekip ve ekipman tamamlanmış durumda Tünel’de bugün itibariye kazı çalışmalarımız tekrar başlıyor. Bundan sonra hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz 2018 yılının sonuna kadar buradaki çalışmaları tamamlayarak burayı trafiğe açmak.” ifadelerini kullandı.