Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu 2014-2015 eğitim öğretim döneminde mezun olan öğrenciler mutluluklarını aileleri ile paylaştı. 
Toplam 4 bin öğrenci sayısı ile Türkiye’nin önemli meslek yüksekokullarından biri olan Honaz Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet coşkusu yaşandı. 800 öğrencinin mezuniyeti için Pınarbaşı mevkinde düzenlenen törene, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende öğrencilerin oynadığı zeybek herkesten tam not aldı. Sanatçı Efe söylediği şarkılarla öğrencileri coştururken, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu bir konuşma yaptı. Devecioğlu, "Honaz’da okumaya gelen öğrencilerimiz adeta bizim evladımız gibi oluyor. Onların kalacakları yerden yiyecekleri yemeğe kadar her şeyiyle ilgilenmeye çalıştık. Artık önlerinde yeni bir hayatları başlıyor. Bundan sonraki hayatlarında tüm öğrencilere ve ailelerine sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından mezun olan 800 öğrenciye diplomaları verildi.