Pamukkale Belediye başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan ayı boyunca Pamukkale Belediyesi’ne bağlı  68 mahalleye gidecek. Vatandaşlarla bir araya gelecek olan başkan Gürlesin, onların istek ve taleplerini dinleyecek. Var olan sorunlara yerinde çözüm arayacak. Her gün farklı mahallerde olacak olan Başkan Gürlesin, o bölgelerde yapılan çalışmaları inceleyecek ve planlanan projeleri yerinde değerlendirecek. 

İLK DURAK DEVELİ
Oruç ayının ilk gününde Başkan Gürlesin, Develi mahallesine gitti. Burada yapımına başlanan yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Gürlesin, vatandaşlarla da bir araya geldi. 

HİZMET İÇİN DURMAK YOK
Mahalleye yapılan halı saha ve yol çalışmaları noktasında memnuniyetini ileten Develi sakinlerine Başkan Gürlesin, “İlçe merkezimizde ne varsa kırsal mahallerimizde de bu olacak. ‘Merkezde yaşanan dönüşüm her noktaya yansıyacak’ diye yola çıktık. Ve en ihtiyaç duyulan hizmetlerden başlayarak 68 mahallemize ulaşıyoruz. Develi Mahallemize kısa zamanda gençlerimizin spora yönlendirmek için bir halı saha yaptık. 20 mahallemizde halı saha yapıyoruz. Mahallemize ayrıca girişinden meydanına oradan da Karahayıt’a uzanan yol ve kaldırım çalışmasına başladık. Bu çalışmamız bittiğinde mahallemiz çok daha güzel olacak. Hayırlı olmasını diliyorum. Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerimize ulaşacağız. Vatandaşlarımızın isteklerini alacağız. Yürüttüğümüz çalışmaları inceleyecek ve eksiksiz olarak kısa zamanda bitmesini sağlayacağız. Ramazan ayı boyunca mahallelerimizi ziyaret ederek o bölgelerde yapımını planladığımız yatırımları yerinde görme fırsatı bulacağız” dedi.

AKHAN VE KALE MAHALLERİNDE İNCELEME
Başkan Gürlesin, daha sonra Kale mahallesinde yapımına başlanan yol ve kaldırım çalışmaları ile Akhan Mahallesi’nde yapımı süren yol ve kaldırım ve spor tesisleri çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen başkan Gürlesin, çalışmaların kısa zamanda bitirilerek hizmete sunulacağı müjdesini verdi.