Denizli İstiklal Caddesi Hürriyet İlkokulu yanındaki seçim iletişim merkezinin açılına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan,  MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Merkezefendi Belediye başkan adayı Nihat Yeniyol,  MHP Denizli Eski Milletvekilleri Ali Keskin ve Salih Erbeyin’in yanı sıra eski il başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 
“TEK YUMRUK OLDUK KAZANACAĞIZ”
Törenin açış konuşmasının yapan MHP Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar, teşkilat olarak tek yumruk olduklarını ve Pamukkale Belediyesini kazanacaklarını söyledi.
“YETİM HAKKI YEMEDİK, YEMEYECEĞİZ”  
MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, yaşanan yolsuzluklara temas ederek, MHP iktidarının yerelde de genelde de şart olduğunu ifade ederek, “Biz yetim hakkı yemedik. Yemeyeceğiz de” dedi. 
İPEK’TEN HODRİ MEYDAN
MHP Büyük Şehir belediye başkan adayı Ali İpek de yaptığı konuşmada, “Bana Denizlispor’dan dolayı çamur atıyorlar. Bizim bazı TV kazanlarına çıkmamızı engelliyorlar. İstedikleri yerde, istedikleri şartlarda onlarla tartışmaya, açık oturuma çıkmaya hazırım hodri meydan” diye konuştu.  
MHP’DEN KORKUYORLAR
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, AKP iktidarını, MHP korkusunun sardığını belirterek, “TV kanallarına telefon edip MHP haberlerini yayından kaldırtıyorlar. Anketlere müdahale edip, “MHP’den alın BDP’ye verin” diyorlar. Bu neyin korkusu biliyor musunuz? MHP korkusu.  Ülkenin iyi idare edilemediğini sizlere buradan defalarca ifade ettik. Ülkeyi idare edemeyen kim? Beceriksiz AKP Hükümeti. Neden böyle söylüyoruz? AKP’nin parlamentoda 330’dan fazla milletvekili var. Arkasında % 50 oy desteği olduğunu ısrarla ifade ediyor. Ancak ülkenin hali meydanda. İyi yönetilen bir ülke olduğumuzu söylemek mümkün mü? Değil” şeklinde konuştu.
“PAMUKKALE’Yİ SENİN DÖNEMİNDE KAYBETMEDİK Mİ?”
MHP Pamukkale Belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, “Rakiplerimizden birine şunu tavsiye ediyorum? Sen önce yönettiğin beldedeki halkın rızasını al. Diğer rakibimiz de çıkmış diyor ki; Pamukkale’de turizmi canlandıracağız. Peki Pamukkale’yi senin döneminde kaybetmedik mi? Bu doğa harikası bölge TURSAB’A devredilirken,  sen İl Genel Meclisi Başkanı değil miydin? Ayrıca sen önce  diğer altı aday adaylarından helallik isteyeceksin” ifadelerini kullandı. 
ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ, KUCAKLAYACAĞIZ
Pamukkale Belediye Başkanlığını kazanmaları halinde toplumun tüm kesimlerini kucaklayacaklarını belirten Bahtiyar, “Ekonomi Bakanlığı yapan şahsiyet çıkmış diyor ki; 20’de 20 yapacağız. Bakın halkı nasıl ötekileştiriyor. Göreceğiz,  20’de 20’mi yapacaksınız, 20’de sıfır mı? Biz bunlar gibi insanlarımızı ötekileştirmeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız” dedi.
HİZMET ETMEYE GELİYORUZ
Pamukkale’nin çok geniş bir ova olduğunu belirten Bahtiyar, “Allah bize başkanlık görevini nasip ederse Pamukkale  ve çevresi için iddialı projelerimiz var.  Ben ve ekibim   hizmet etmek için yola çıktık. Ne dediysek bir bir yerine getireceğiz. Bu verimli ovada  yaşayanları teknik tarımla buluşturacağız. Turizm, Pamukkale’yi TURSAB’a devretmekle canlanmaz.  Pamukkale’nin nasıl canlanacağını, eskisi gibi nasıl insanların akın ettiği bir yer haline  geleceğini herkese göstereceğiz.  Göreve geldiğimizde Pamukkale’nin adına yakışır,  daha modern, yaşanılabilir bir ilçe olması için projelerimizi bir bir devreye sokacağız” diye konuştu. 
AÇILIŞTAN NOTLAR: 
MHP adayı Ümit Bahtiyar’ın seçim iletişim merkezi açılışına ilgi yoğun oldu. Zaman zaman izdihamın yaşandığı açılışta  Ümit Bahtiyar’ın konuşması sık sık “Ümit Başkan”, “Büyük Başkan” sloganlarıyla kesildi.   Açılış öncesi Mehter takımının konserine katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 bin kişilik lokma döktürüldü. Havanın yağışlı olmasına rağmen halkın katılımının yoğunluğu Bahtiyar ekibinin yüzünü güldürdü. Caddeden geçen araç ve vatandaşlar Bahtiyar’a kornalarıyla ve alkışlarla destek verdiler. Açılışa  Akif Ercan ve  Nail Kalemci de katılarak Bahtiyar’a Başarlar dilediler. MESUT GÜLER