Marmaris’ten özel bir araçla Muğla istikametine seyir halinde olan araç kazaya karıştı. Kaza sonrası Jandarma ekiplerinin dikkati araç içindeki sigaralara çevrilince kazayla karışan kişilerin bir marketten sigara hırsızlığı olayına karıştıkları ortaya çıktı. 
Sabah saat 06.15 sıralarında Marmaris-Gökova karayolu Gökçe rampalarında Ufuk Güzel’in (25) kullandığı 07 DCN 95 plakalı araç Gökçe rampalarına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazada araç sürücüsü Ufuk Güzel olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Ersin Doz (27) ise yaralandı. 112 Acil Yardım ambulansı ile yaralı sağlık kuruluşuna kaldırılırken jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Kaza sonrası Jandarma’nın araç içinde yaptığı araştırmada çok sayıda değişik markalarda sigara bulundu. Bandrollü olan sigaraların fazlalığından şüphelenen jandarma kazada ölen ve yaralanan kişiler ile ilgili GBT sorgulamasında yaralı Ersin Doz’un daha önce çok sayıda suçtan sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. Araçta bulunan sigaraların kazada ölen ve yaralanan şüpheliler tarafından bir marketten çalındığı tahmin ediliyor.