“Milletimizin duası ve desteğiyle çıktığımız bu kutsal hizmet yolculuğunda, hiçbir menfur saldırı bizi yıldıramayacak, korkutamayacak, hizmet sevdamızdan vazgeçiremeyecek.

Bizim Allah’tan başka kimseden korkumuz yok” dedi. Kişisel paylaşım sitesindeki sayfasından Çivrillilere seslenen başkan Güven, “öncelikle benim ve ailemin sağlık durumunda korkulacak bir şey yok. Saldırı olayından sonra bizi yalnız bırakmayan tüm Çivrilliler ve dostlarımız bilsinler ki hiçbir saldırı ve tehdit bizi Çivril’e hizmet etmekten alıkoyamaz” dedi.

Saldırıyı yapan ya da yapanların, yaptıranların en kısa sürede yakalanacağına inancının tam olduğunu belirten başkan Gürcan Güven “emniyet güçlerimiz olayı titizlikle inceliyor. Bu saldırı benim şahsımda Çivril’e yapılmış bir saldırıdır. En kısa zamanda faillerin bulunacağına inancım tamdır” dedi.

KARARLI BİR ŞEKİLDE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Bu tür menfur saldırıların kendisini hizmet sevdasından vazgeçiremeyeceğinin de altını çizen Başkan Gürcan Güven, “Biz halkımızın duasını ve desteğini arkamıza alarak yola çıktık. Hiçbir güç, hiçbir saldırı, bizim halkımıza hizmet sevdamızı engelleyemez, bizi korkutamaz, bizi yıldıramaz ve bizi kutsal hizmet yolundan alıkoyamaz. Kararlı bir şekilde, yılmadan, korkmadan hemşerilerimize hizmete devam edeceğiz. Bize güvenenlerin bizlere yüklediği hizmet vizyonuyla ilçemizi layık olduğu yere taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Mesajının son bölümünde ziyaretine gelenlere teşekkür eden başkan Güven “Şahsıma ve aileme karşı yapılan hain saldırıdan dolayı yakinen ilgilerini esirgemeyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız AK parti Denizli Milletvekilimiz Dr. Sema Ramazanoğlu başta olmak üzere önceki dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekillerimize ve Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Emniyet Müdürü Hasan Gül’e ve teşkilatına, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep’e ve teşkilatına, CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu, MHP İlçe başkanı Bayram Gümüş ve teşkiatına, MHP,CHP ve Ak Parti Belediye meclis üyeleri, kurum amirlerine, partililere ve bütün hemşerilerimize çok teşekkür ederim” dedi.