Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla farklı bir etkinlik düzenledi. Bayramyeri Meydanı'nda Kent Konseyi Kadın Meclisi El Emeği Pazarı açan Kadın Meclisi üyeleri
vatandaşlara ve esnafa müzik eşliğinde karanfil dağıttı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla farklı bir etkinliğe imza attı. Bayramyeri Meydanı'nda Kent Konseyi El Emeği Pazarı açan Kadın Meclisi üyeleri, vatandaşların ve bölgedeki esnafın 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı. Canlı müzik ve şarkılar eşliğinde vatandaşlara karanfil dağıtan Kent Konseyi Kadın Meclisi, Denizlililerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, şiddetin ve savaşın olmadığı, mutlu günlerin yaşandığı bir gün olması dileğiyle farklı bir etkinlik yapmaya karar verdiklerini söyledi.

"Mutlu olalım"
Özen, "Bizler istiyoruz ki sevmeyi bilelim, sevgiyi tadalım, sevgilimizle mutlu olalım. Bütün insanlar sevgililer gününde huzurlu ve mutlu olsun. Denizlimizde bugün şöyle bir dileğimiz oldu: Bir karanfil dağıtalım bir müzik şöleni yapalım bütün Bayramyeri'ndeki hemşehrilerimiz bu güzel günü bilsinler, öğrensinler. Bilenler de anımsasınlar istedik. Bu nedenle vatandaşlarımızla beraber olduk. Umarım etkinliğimizi beğenirler, biz daha da mutlu oluruz" diye konuştu.