Hasta hediyesi için özel önerilerin ve çeşitli birçok sade, anlamlı ve kişiye özel hediyelerin üretiminde Endorfia zirvede yer alıyor. Bunun gibi daha birçok anın kurtarıcısı görevini üstleniyor. Hasta ziyaretinde, kurumsal ziyaretler için kurumsal çikolata üretiminde, geçmiş olsun hediyelerinde, doğum günlerinde, sevgililer gününde, anneler gününde, babalar gününde, yılbaşında vb. gibi birçok alanda kategorilerini büyütmeye devam ediyor.

Geniş kitlelere ulaşmış olan Endorfia, uzun yıllardan bu yana bütün ürünlerin üretimini hassas ve özel bir şekilde gerçekleştiriyor. Hastalara ve özel günler adına herkese hitap edecek birbirinden güzel hediyeleri müşterisinin beğenisine sunuyor. Hediye seçimlerinizde size kılavuzluk edecek birçok hediye önerisini sürekli olarak güncelliyor. Bu sayede hangi gün için en uygun hediyelerin neler olduğu konusunda fikir edinme olanağını sizler için sunuyor.

Hasta hediyesi seçerken, abartıya kaçmadan hastaya iyi gelecek hediyeler alabilirsiniz. Hasta psikolojisi ister istemez olumsuz etkilenebiliyor. Bu tür durumlarda enerjilerini yükseltecek ve onlara güç katacak hediyeler almanız daha anlamlı olacaktır. Lezzetli ve enerji deposu olan çikolatalar, muhteşem esans kokularıyla sağlık dostu kolonyalar, sağlık açısından hekimlerce de onaylanmış olan enfes kahveler. Bu gibi hediyeler tam bir hasta hediyesi olabilir. Aynı zamanda kurumsal ziyaretlerde de popülerliğini arttırmış olan Endorfia Kurumsal Çikolatalarını da denemenizi öneririz.

Hastalara İyi Gelecek Hediye Önerileri

Hasta hediyesi konusunda yapılan araştırmaların yoğun olduğu görülmekte. Ayrıca kahve, çikolata ve diğer tüm ürünlerin satışında ön plana çıkmış olan Endorfia, çok sevilerek tercih ediliyor. Temiz ve titiz çalışmalar sonucunda üretilen ürünlerin hepsinde kalitesinden de ödün vermiyor. Hasta ziyaretlerinde bulunmadan önce Endorfia çikolatalarını, lokumlarını, kahvelerini veya diğer kişiye özel tüm ürünlerini inceleyebilirsiniz. Peki, hasta hediyesi ne olabilir?

Hasta Hediyesi Ne Olabilir?

Hasta olan biri hem fiziksel hem de psikolojik bir çöküntüye girer. Sağlık açısından kendini kötü hisseden birine leziz yiyecekler ve besinler alabileceğiniz gibi, yüzlerini güldürecek sevimli hediyelerde alabilirsiniz. Özellikle bugünlerde her evde bulunması gereken Kolonyalı Setleri veya Protokol Setleri de tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz.

Çikolatayı görünce kendine gelemeyen insan adeta yok gibi. Yediden yetmişe herkesin sevdiği bu lezzet, insan sağlığına çok iyi geliyor. Çikolatanın içerisinde bulunan besin değerleri sayesinde bazı hastalıklarda çikolatalarla tedavi edilebiliyor. Hatta çikolata, geçmişten günümüze gelirken birçok gizemli yoldan geçmiş ve hasta tedavilerinde ilaç olarak kullanılmış. Hala da günümüzde birçok hastalığa iyi geldiği biliniyor. Bu nedenle hasta ziyaretinde bulunmadan önce alacağınız çikolatalar, bu ziyaret için ideal bir seçim olacak. Madlen çikolata, krokan çikolata, özel günler çikolatası, tablet çikolata ve sprecial çikolata kutularını tereddüt etmeden hasta hediyesi niyetine alabilir ve hatta şirket çalışanıysanız kurumsal çikolatalarında içinde yer aldığı bu setleri Endorfia Çikolata ve Endorfia Kolonya bölümlerinden detaylıca inceleyebilirsiniz.

Çikolata kadar, lokumda kişi sağlığı için de öne çıkıyor. Tadı, içerisine konulan malzemelerin sağlığa etkisi ve yapılışına kadar her şeyiyle lokumda bir hasta hediyesi olabilir. Sade lokum, fıstıklı ve çikolatalı lokum, gül yapraklı güllü lokum gibi çeşitli lokum türlerini Endorfia Lokum kategorisinde bulabilirsiniz. Hasta hediyesi olarak alacağınız lokumlar, sizin de hastanızın da sevdiği ve vazgeçemediği tatlar arasında yerini alacak.

Hastaya Geçmiş Olsun Hediyeleri

Geçmiş olsun demek yerine uzatacağınız hediyelerle bu mesajı verebilirsiniz. Hediye sürprizleri ve jestleri hastayı mutlu etmenin ilk yoludur. Hastaya alacağınız en küçük hediye bile onun sağlığına iyi gelmeli. Örneğin; hijyen açısından revaçta olan kolonyalı hediyeler, hastaya da bu günlerde iyi gelecektir.

Kolonyalı Setler

Hastalar için ideal olacak bu set sayesinde sağlıklarını da koruma altına alabileceklerdir. Bu seti içerisinde bulunan kolonya esanslarının kokuları da hasta olan kişiyi fazlasıyla mest edecektir. Bu kokular arasında yer alan lavanta, yasemin, ıhlamur, yeşil çay oldukça ferah ve kaliteli kokulu esanslardır.

Endorfia Çikolataları Her Yerde…

Endorfia’dan hastalar için seçebileceğiniz birçok çikolata kutusundan bahsettik. Ancak sadece hasta ziyaretlerinde değil, gerek duyduğunuz her yerde bu leziz çikolatalara tanıklık edebilirsiniz. Örneğin; şirkette veya ofiste çalışırken canınız kurumsal çikolataları tatmak isteyebilir. Aynı şekilde kurumunuza gelen konuklarınıza farklı jestler yapmak ve şirketinizin de popülerliğini arttırmak isteyebilirsiniz. Bu tercihlerinizin adresi elbette ki yine Endorfia olacaktır. Bol çikolatalı ve bol mutlu, sağlıklı günler dileriz.

Protokol Setler

Covid-19 mücadele günlerinde kurumunuza gelen kişi sayısını az da tutsanız, sağlık açısından yine de dikkatli olmanız gerekiyor. Hem gelenleri hem de kendinizi ve çalışanlarınızı koruyacak birçok kolonya setleri bulunuyor. Konuklarınıza kolonya uzattıktan sonra ardından enfes kurumsal çikolatalarını büyük bir keyifle ikram edebilirsiniz.

Uygun ve avantajlı olan bu hediye seti hem hasta ziyaretleri hem de diğer tüm özel günler için alınabilecek bir hediye türüdür. Çünkü set içerisinde bir değil birden fazla hediye yer alıyor. Hastayı şenlendirecek ve ağzınızın tadını yerine getirecek bol fıstıklı, sütlü çikolatalar ile kolonya esansları bir arada bulunuyor.

Endorfia setleri arasından seçebileceğiniz kurumsal çikolata veya hasta hediyesi olarak Protokol Set Çikolata Fıstıklı Lokum & Yeşil Çay Kolonyası veya Protokol Set Sütlü Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum & Yeşil Çay Kolonyası ideal bir seçim olabilir. Aynı zamanda avantajlı olan bu hediye setlerini %29’a varan indirimli fiyatlarla alabilirsiniz. Bunun yanı sıra güllü lokumun mevcut olduğu Protokol Set Gül Yapraklı Güllü Lokum & Yeşil Çay Kolonyası setini de alabilirsiniz.