Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’ne Denizli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. İbrahim Demirciler, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Alb. Ferdi Korkmaz, Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Osman Acar ve ekibi ziyaret gerçekleştirdi. Hastane ziyareti öncesi heyet, Servergazi Devlet Hastanesi Kreşi’nde kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası hastaneye geçen heyet, yenileme çalışması yapılarak modernize edilen hasta odalarını ve ameliyathaneyi inceledi. Daha sonra bağış yaparak, hasta odalarının yenilenmesini sağlayan Hacı Hasan- Güler Yalınkaya çiftine, hastane odalarının yenilenmesine yaptıkları katkılarından dolayı plaket verildi. 

HALKIMIZI SERVERGAZE DEVLET HASTANEMİZE BEKLİYORUZ

Servergazi Devlet Hastanesi’nin, il genelinde yapılan ameliyatların %25 oranında bir paya sahip olduğunu belirten Genel Sekreter Op. Osman Acar, Servergazi Devlet Hastanemiz gerek fiziki olarak, gerek hekim ve personel olarak birçok donanıma sahip bir hastanemiz. Ben Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı Servergazi Devlet Hastanesi’nde tedavi ve ameliyat olmaya davet ediyorum. Gerçekten güzel bir ekiple hizmet veriyoruz” diye konuştu. 

HER BRANŞA BİR AMELİYAT ODASI TAHSİS ETTİK

Servergazi Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. İbrahim Görüşen de, hastane ameliyathanesinde bulunan ortak alanların bir kısmında tadilat yapılarak 2 adet ameliyat salonu daha hizmete açtıklarını vurgulayarak her branşa bir ameliyat odası tahsis edildiğini söyledi. Görüşen şöyle konuştu: “Genel Sekreterimiz ilimize ilk atandığında hastanemize ziyarette bulundu. Hekim arkadaşlarımız da eğer ameliyathane oda sayısı artarsa vatandaşlarımıza, nitelikli ve kaliteli hizmet verebileceklerini söylediler. Biz de Genel Sekreterimizin önerisiyle ameliyathanede yeni bir tadilat yaptık. Yaklaşık 250.000 civarı yatırım yaptık. Ameliyathanemizin fiziki oluşumu için 53.000,00 TL, tıbbi cihazları için 165.000,00 TL ve diğer ekipmanlar için 17.700,00 TL harcandı. Böylece Genel Cerrahi Bölümü’ne 2 olmak üzere her branşa ait bir ameliyat odamız oldu. Her bölümün kendine özgü tıbbi cihaz ve aletlerinde taşınmaktan dolayı yıpranma ve arıza en aza indirildi. Hekimlerin ameliyat masası beklemeleri önlendi. Aynı anda yapılabilen ameliyat sayısı 7 iken 9'a çıktı. Ve hastaların operasyon bekleme süreleri azaltıldı. Hatta 3. basamak yoğun bakım hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde yapılan obezite cerrahisi de buna dâhil olmak üzere neredeyse ilimizde ki bütün vakaları alabilecek, hizmet verebilecek bir kaliteye kavuşmuş durumdayız. Bu anlamda desteklerinden dolayı Genel Sekreterimize çok teşekkür ederiz” dedi.