AK Parti Denizli İl yönetim kurulu üyeleri haftalık olağan toplantısında bu hafta önceki dönemlerde il başkanlığı da yapan Denizli Milletvekili Şahin Tin de katıldı.
Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Necip Filiz, “Görevi devraldığım ve abim olarak gördüğüm değerli milletvekilimiz Şahin Tin’i, yönetim kurulu toplantımızda ağırlamaktan büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

İl Başkanı Necip Filiz’den sonra il yönetim kurulu üyelerine hitap eden Milletvekili Şahin Tin, şunları ifade etti: “Denizli için hep birlikte çalışıyoruz. İlimizdeki tüm etkinliklerde hep bir arada olmaya gayret ediyoruz. Gerçekleştirilen tüm toplantıları büyük bir coşku içinde yapıyoruz. Bunda sizlerin büyük emeği var. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bizim için asıl olan memleketimize hizmet etmektir. Şunu da iyi biliyoruz ki, teşkilat varsa güçlü bir hizmet ağı oluyor. Dileğim o ki, birlikteliğimiz daim olsun. AK Parti ailesi olarak, birlikteliğimizi artırarak güçleniyoruz. Olumsuzlukların bizim literatürümüzde asla yeri yoktur. Bizdeki anlayış kardeşlik kültürüne dayanır. Tek yumruk olarak hareket etmeye devam ettiğimiz sürece, bizim bileğimizi hiç kimse bükemez”dedi.

Milletvekili Şahin Tin, HDP’nin terör destekçisi tavrına dikkat çekerek, “Buradan, sizlerin aracılığıyla vatandaşlarımıza da seslenmek istiyorum. HDP, Kürt vatandaşlarımızı temsil eden bir parti değildir. Bugüne kadar söyledikleri ve yaptıklarına bakılırsa, terör yanlısı ve destekçisi bir yapı konumundadır. Vatan hainliğiyle siyasi mücadeledebulunmanın, hiçbir demokraside yeri yoktur. Hem milletimize karşı bölücü tavır takınacak, çığırtkanlık yapacaksın, hemde terör odaklarıyla hareket edecek, sonra da Meclis kürsüsünden ahkam keseceksin. Milletin kürsüsünde, askerimize, polisimize, tarihimize ve öz değerlerimize kimse hakaret edemez. Milletimiz asla buna müsaade etmez. Hainlerin bu topraklarda barınmasına asla fırsat vermeyiz” dedi.