Denizli Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Pekdemir Gıda Mad. A.V.M. İnş. Paz. San. ve Tic. A.Ş. adına Merhum Hacı Hakkı Pekdemir’in oğlu Abidin Pekdemir, oğulları Halil ve Hakkı Pekdemir katıldı.
İmza öncesi duygularını ifade eden Hayırsever İşadamı Abidin Pekdemir, doğup büyüdükleri Alaattin Mahallesine katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Acıpayam Alaattin Kasabasında doğduk, Denizli’de doyduk. Yerel bir firmayız ve Denizli’den kazandığımızı Denizli eğitimine yatırmayı çok istiyorduk ve çok şükür bu da nasip oldu. Şimdi bir mahalle olan Alaattin Kasabamızda eski bir ortaokul vardı. O okulumuza ek bina olarak toplantı salonu, kantin, yemekhane ve salon türünden ihtiyaçlarını gidermek için bizlerde seve seve gönüllü olduk ve tamamlamaya karar verdik. Çünkü günümüzde eğitim gerçekten çok önemli. Çocuklarımızın sağlıklı alanlarda okuyarak eğitim almalarına çok önem veriyoruz. Bu yapacak olduğumuz eserde evlatlarımın da çok hakkı olacaktır” dedi.
Vali Şükrü Kocatepe ise Hayırsever Abidin Pekdemir’e teşekkür ederek, “Bugün Alaattin Mahallemizdeki okulumuzun donatı eksikliklerinden yemekhane, kantin, özel eğitim sınıfı ve çok amaçlı salon inşaatı ile ilgili olarak Sayın Abidin Pekdemir ile protokol imzalamak üzere bir araya geldik. Okulumuz eski bir yapı olması dolayısıyla yemekhane, kantin ve konferans salonu gibi eksiklikleri var. Zaten bu güne kadar okulumuzun eksiklikleri, bakım ve onarım gibi ihtiyaçlarını Sayın Abidin Bey karşılıyordu. Bundan sonra da okulumuzun bu tür ihtiyaçlarını destekleri ile karşılamaya devam edecekler ve bu protokol ile de bunu taahhüt ediyorlar. Yapılacak olan bu güzel katkı ve verdikleri destekler için Abidin Bey’e tekrar teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Ömürlerinin ve kazançlarının bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından protokol imzalandı.