HABERDENİZLİ.COM

Denizli İş dünyasının duayen ismi ve Denizli Sanayi Odası eski Başkanları’ndan Ali Yavuzçehre bir süredir mücadele verdiği amansız hastalık kansere yenik düştü. Bir dönem DSO Meclis Başkanlığı görevini de yürüten ve 1989 yılında ANAP’tan Denizli Belediye Başkan Adayı da olan Ali Yavuzçehre kentin saygın ve güler yüzlü bir siması olarak tanınıyordu.

DENTAŞ Kağıt firması yönetim kurulu üyesi, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı ve Ekpen Tekstil kurucusu olan Ali Yavuzçehre’nin cenazesi Denizli Sanayi Odası önünde düzenlecek törenin ardından 10 Nisan Çarşamba (bugün) öğle namazına müteakip Ulu Camide kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Törene: Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan ve Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci katıldı.

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, "hayatını kaybeden Ali kardeşimiz; becerikli, akıllı ve iş odaklı birisiydi. Bu sevgi ona  bütün bu insanlarla olmasıyla beraber politikayı getirdi. Sonra bu insanlar onu Sanayi Odası'na getirdi. Çünki kendinden önce başkarına hizmet onun için önemli bir işti. Sonra aklına geleceği için iş kurmak geldi ve Ekpen Tekstili kurdu. En önemli eseri ailesi için yarattı. Güler yüzlü herkesle barışık, herkesin işine koşan özellikle gençlerin en yakınıydı. Hep elini öpsünler isterdi. Çok severdi elini öptürmesini" ifadelerini kullandı.