HABERDENİZLİ.COM

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde 10 yıldır görev yapan Diş Tabibi Cem Eşber Baltacı dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Baltacı’nın ölümü çalışma arkadaşlarını yasa boğdu. Baltacı için görev yaptığı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin önünde tören düzenlendi. Törene Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları, Baltacı’nın mesai arkadaşları katıldı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu törende yaptığı konuşmada; “Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görev yapan diş hekimimiz Cem Eşber Baltacı mesleğindeki başarısının yanı sıra çok gelişmiş sosyal yönü, girişkenliği, güzel sanatlara olan merakı ve renkli kişiliğiyle etrafına hep pozitif ışık saçmıştır. Maalesef geçirdiği trafik kazası sonucunda aramızdan ayrıldı. Biz çok değerli bir hekimimizi, çok değerli mesai arkadaşımızı, çok değerli bir insanı kaybettik” dedi.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz .Dr. Berna Öztürk de hayatını kaybeden Cem Eşber Baltacı’ya Allah’tan rahmet dileyerek, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı diledi.

Cem Eşber Baltacı’nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ulu Camiden kaldırılacak.