HABERDENİZLİ.COM

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde farklı bir etkinlik gerçekleştirmek için yola çıkan Turkuaz Otomotiv, Final Okullarına “hayalinde Yerli Arabayı Çiz” isimli bir proje önerdi. Öğrencilerin nasıl bir araba hayal ettiğinin ortaya çıkması için gerçekleştirilen projeye 29  8’inci sınıf öğrencisi katıldı.  Ortaya ise bir birinden ilginç araba modelleri çıktı.

Proje hakkında konuşan Turkuaz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Zeybekci, “Yerli otomobilin gündem de olduğu bu günlerde çocuklarımız yerli otomobil için neler düşünüyorlar bunları görmüş olduk. O açıdan oldukça önemsediğimiz bir etkinlik oldu. Çok farklı resimler, hayaller var. Kızlarımız için tek taş yüzüğün ne kadar önemli olduğunu biliyorduk ama bunu otomobille birleştiren bu çocuklar oldu.  Etkinliğe katılan tüm öğrencilere çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Final Okulları Kurucu Müdür Sadi Öztekin ise   “Küçük beyinlerin hayal ettiği arabaların ortaya çıkması için böyle bir etkinlik düzenledik. Türkiye’nin yerli otomobil planları var. bu neden le biz öğrencilerin nasıl bir araba hayal ettiğini de görmüş olduk.  Miniklerin hayalindeki aracın ortaya çıkması için güzel bir çalışma oldu. Ortaya çıkan sonuçlar ilginç ve şaşırtıcı oldu.” dedi.

Ortaya çıkan eserler 1 hafta boyunca Turkuaz Otomotiv’de araçların üzerinde sergilenecek.