Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü, 2014 yılından bu yana sürdürdüğü “Benim Geleceğim Projesi” kapsamında Muğla’nın Kavaklıdere ilçesindeki Derebağ Anaokulu ile Denizli’nin Acıpayam ilçesindeki Alcı Ortaokulu’nda güzel bir projeye daha imza attı. 
Kulüp gönüllüleri, ilk önce Muğla’ya giderek Derebağ Anaokulu’nda bir anasınıfı düzenlemesi yaptı ve çocukların gelişimine yönelik kitaplardan oluşan bir kitaplık oluşturdu. Okuldaki eksikleri giderip çocukların daha güzel bir ortamda okuyabilmeleri için duvarları sevilen çizgi film karakterleriyle süsleyen ekip, çocuklarla oyunlar oynayıp, onlara unutamayacakları güzel anılar bıraktı.
Muğla’dan sonra Denizli’ye hareket eden kulüp gönüllüleri, Denizli’deki Acıpayam Alcı Ortaokulu’ndaki eksikleri tamamlamak için işe koyuldu. Okulun anasınıfı düzenlemesinin yanında kütüphaneli bir sosyal aktivite sınıfı ile bilişim teknolojileri sınıfı oluşturularak çocuklara tiyatro ve işaret dili gibi sosyal eğitimler verildi. Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü Başkanı Esra Demir, “Benim Geleceğim Projesi’ne Muğla ve Denizli ile devam ettik. Projemizin temel amacı çocuklara kalıcı bir şeyler bırakmak ve atölye çalışmaları ve eğitimler ile onların gelişimlerine katkı sağlamak. Hayalimiz 81 ile ulaşmak. Projenin devamı için herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.