Akça Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Akça, Akça holdingin kuruluşundan günümüze kadarki süre zarfında elde ettiği tecrübelerini paylaştığı kişisel gelişim kitabı yazdı. Başarılı iş adamı Erol Akça'nın yazdığı 'Hayalden Holdinge' kitabı sevenleri tarafından büyük ilgi gördü. Şahsi facebook sayfası üzerinden kitabının tanıtım videosunu ve kitap kapağını paylaşan Akça, paylaşımında şu sözlere yer verdi;

"Bu kitabı yazarken, sıfır noktasından bulunduğum noktaya gelme yolculuğumda okuduğum kitaplar, katıldığım seminerler ve yıllar içerisinde edindiğim tecrübeler bana yol gösterici oldu. Kişisel tecrübelerimden edindiğim ve kendime sürekli tekrarladığım; bağımsız karar verebilme, kendinden emin olma ve daima daha iyisini başarmak için gayretli ve hevesli olma ilkelerimi, siz değerli okuyucularıma "Hayalden Holdinge" kitabım vasıtası ile paylaşıyorum. "Hayalleri olanlar asla uyumazlar."

Paylaşımının altında olumlu yorumlar alan Erol Akça, yazarlığa attığı ilk adımında tepkiler güzel oldu. Yazdığı ilk kitabının ardından sevenleri Akça'dan yazmaya devam etmesini istediler. Akça'nın paylaştığı kitap tanıtım videosu şimdiden 2077 kez izlenerek büyük ilgi ve beğeni topladı.