HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de genç bir girişimcinin faaliyete geçirdiği yeni bir mekan daha kapılarını açtı… Fast food restoranı ve cafe olarak hizmet veriyor… Genç girişimcinin 25 yaş projesi olduğu için de adı; Project 25… 
İşletme, kentin merkez olma yolundaki yeni çekim noktalarından Selçukbey Mahallesi’nde 15 Temmuz Şehitler Yolu üzerinde… 200 metrekare açık, 100 metrekare de kapalı olmak üzere 300 metrekare alana sahip olan Project 25, şimdiden bölge sakinlerinin tercih ettiği mekanlar arasında yerini aldı.

HEM OKULLU, HEM ALAYLI!

İşletmenin sahibi ise Kevser Gülşen… Bu meslek onun hayaliydi… Önce eğitimini aldı… Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun oldu… Kevser Gülşen, her zaman çok sevdiği ve ilgi duyduğu kendisinden de bir şeyler katarak yeniden yorumladığı Meksika mutfağının lezzetlerini, Denizlililerle buluşturacağı bir işletmenin hayalini kurduğunu söylüyor. Okuldan sonra bazı işletmelerde bir süre çalışmış… Böylelikle sektörde tecrübe de kazandığını belirtiyor. Bir süre önce de kendi işletmesini kurdu ve hayalini gerçeğe dönüştürdü…

HER ZEVKE GÖRE MEKSİKA LEZZETLERİ

Kevser Gülşen’in Meksika mutfağına ilgisi Project 25’in menüsünde belirleyici olmuş… Taco, Burrito ve Quesadilla’nın kırmızı et, tavuk ve vejetaryan seçenekleri müşterilerin en çok tercih ettiği lezzetler arasında… Ayrıca yaklaşık 10 farklı hamburger türü de Project 25’in menüsünde yer alıyor… Bu menüye zengin aperatif ve sos çeşitleri de eşlik ediyor.

CANLI MÜZİK DE VAR!

Project 25, tatlıları, sıcak ve soğuk içecekleri ve geniş alanı ile de hoşça vakit geçirebileceğiniz nezih bir mekan… Ayrıca genelde hafta sonları olmak üzere akşamları canlı müzik dinletileri de sunuluyor. Pazartesi hariç haftanın diğer günleri 11:00 – 24:00 saatleri arasında açık olan Project 25’in lezzetlerine Yemek Sepeti ve Getir uygulamaları aracılığıyla ya da 0 537 391 37 37 numaralı telefondan da ulaşabilirsiniz.